Kız arkadaşım sürekli şüpheleniyodu. En sonuncusunda yine saçma bir sebepten dolayı şüphelendi ve "beni bir daha arama bitanem." dedim.
Sizce iyi mi yaptım kötü mü a dostlar?
Sizce iyi mi yaptım kötü mü a dostlar?
bana da biraz öyle geliyo ama halt yemekten ziyade iyi yaptığımı düşünüyorum. miadını doldurmuştu çünkü ;)
sen cevabını vermişsin bize neden soruyorsun egonumu tatmin ediyorsun bence seni fazla şımarmışlar bunu yapan kız arkadaşında olabilir.haddinden fazla değer verilmiş sana uçuştasın bence ...
beni bidaha arama BİTANEM MİŞ...BEN o kızın yerinde olsam ... git derdim
Kuruntularından kurtulana kadar beni arama deseydin keske :) Belki arar
fazla james bond filmi izlemekten oluyor bunlar...bizim nurcan teyzenin oğlu tamer vardı oda öyleydi hep şüphelenirdi benden..benim FBI ajanı olduğumu söyler dururdu hep...sonra bende kendimden şüphelenmeye başlamadım değil hani...
seni yumuşak diken.fırçayla karışık ilgi sözcükleri...kız ne yapar bu durumda bilemiyorum tabi..
Cevap
5Cevap
telefon aramalari yasak mail msj yolu acik yani öylemi ? kötü yapmissin a dost, ayrilalim desen daha mantikli olurdu (:
Sen de onun suphe duygusuna yitecek seyler yapma, eminim sende de vardir bi yamuklar, eger olmasaydi suphe verici durumlar sen asla ona boyle bi mesaj yollamazdin aksine onun suphelendigi seylerin gereksiz oldugunu ispatlaman lazimdi..
zaten söylediğim gibi; uğraştım ama bu işler JENGA gibi sanırım. uğraşıp bişeyler koyuyosun biriktiritosun ama bi yanlış tüm yaptıklarını yıkmaya yetiyo. bu böyle olmamalı bence. ona göre bi Jenga oynadık sanırım. ona göre ben yıktım, ama bana göre ben kaybetmedim oyunu. saol yine de cevabın için
aman ne kadar erken biterse o kadar iyi süpheli insanla olmak sürrekli hakaret ediliyormuş gibi bir his
iyi yapmıssın mı desem iyi halt yemişsin mi desem bilemedim valla şimdi:D. neyse madem güven yok iyi yapmıssın:)
iyi yaptın arkadaşım.şüphecı ve kıskanç ınsanlardan uzak dur.HASTA ONLAR
senin için hayırlısı olmuş...her gün ölünmez, bir kere ölmek yeterlidir bence...
Onun böyle şüpheci olmasının nedeni ne acaba?Onu bu hadde sen getirmiş olmayasın?
katılıorummm..
bıtanem benı bıdaha arama ıkı farklı kelıme:)guvenı yoksa belkı guvenı bu ayrılıkla yerıne gelır
Kötü yaptın.. Güven vermeye çalışsaydın daha anlamlı olurdu..
sona eklenen bitanem pek bi alaycı olmuş a dost!
ama buna sebep ne acep sende sütten çıkma akkaşık değilmişin gibi geldi bana:))
bu sorunun cevabı senin pişman olup olmamamna ve ne kadar üzüldüğüne bağlı
üzüldüysen ki hala sevmesen üzülmezdin o zaman ii yapmadın gerçi üzlmene rağmen pişman olmamnda ilginç bence sen duygualrını bi daha gözden geçir ok :)))
hiç ağladın mı peki?
aslında bazen bir gözyaşı tüm büyüyü bozuyu en son yakın bi tarihte ağladım onun içinmi ağladım derken zamanla deforme oldu ilişki yani erkekelr aslında kızları ağlatmamlı çünkü bir anda soğuyabiliyo insan yada bende öyle oldu en azından
haklısın. bazen gözyaşı ilişkiyi kuvvetlendirmek yerine pamuk ipliğini koparabiliyo. hassasiyeti kavradığın zaman olayı çözüyosun. fotoğraf çekerken bazen değişik şeyler hissedip ona göre pozluyorum, eskiler falan gelio aklıma mesela. değişik oluyo. dediğin gibi aslında bazen gözyaşı tüm büyüyü bozuyo. ve haklısın kızları erkekler ağlatmamalı ve erkekler de ağlamamalı
yani her ağlamak değil insan bazen gerçekten tutamıyor en gerçek ağlama bir çok köprü yıkıyor (ardada ağlayın canım nolcak) :D
üzülme herşeyin bir ilki vardır ama dikkat et bu ilk senide bnm gibi çarpmasın çok sevmezsen ağlaamzsın ama ağlarsanda sevgin çok çok azalır yani en azından ben öyle dşünüyorum :S
ahh dostum ben ayndım sen yanma ne diyeyim :D
gözünü korkutmuş gibide olmayayım ilk ağlaman canını acıtıyor sonra alışkanlık oluyo konuşmak onun eksikliğini duyuyorsun derken unutuyosun korkma yani aşktan :) ok
aferim iyi yapmışın güven yoksa aşkta yoktur
acınmaktansa güvenilmeyi tercih ederim
Çok etkileyici...
Bence kız haklı ...
... Telefon ilişkisi mi yaşıyorsunuz ?
kovmussun kizi daha ne
o kız seni arar kölen olur
harıkasın sen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar