İnternet & Teknoloji Eve hangi interneti bağlatmalıyım? sevgisine_ölürüm Takip Et Xper 5 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Hiç anlamıyorum gerçekten bu konuda bana yardımcı olur musunuz? Eve hangi interneti bağlatmalıyım? Cevapla İnternet Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Sosnfmwl Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Türk telekom ve turkcell hariç diyeceğim fazla bir seçenek yok zaten alabiliyorsan wireless al kablolu kanser ediyor 0 4 Yorumla sevgisine_ölürüm +1 yıl Onda sınırsız oluyor mu Yorumla sevgisine_ölürüm +1 yıl Belli kota var mı Yorumla Sosnfmwl +1 yıl Galiba sınırsız oluyor ya turkcelli arayıp sorabilirsin değişmiştir şimdi Yorumla sevgisine_ölürüm +1 yıl Haklısın yine de teşekkür ederim yorumun için Yorumla
Meraklıkedi51 Takip Et Yoda Yaş: 26 +1 yıl Knk oyun felan oynuyosan surekli bisyler indiriyosan turknet derim aşiri hizli 0 5 Yorumla sevgisine_ölürüm +1 yıl Bakıcam onuda çok teşekkür ederim oyun oynamam ama film izlerim Yorumla Meraklıkedi51 +1 yıl Hiz olarak baya iyiler Rica ederim turktelemoma bulasma 🤗 Yorumla sevgisine_ölürüm +1 yıl Anladım eyvallah saol yorumun için Yorumla sevgisine_ölürüm +1 yıl ☺️☺️☺️ Yorumla Meraklıkedi51 +1 yıl 🤗🤗 Yorumla
dürümbüsss Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Komşunu Türktelekom wifisini kullaniom müq djdmndskns 2 aile kullanioz 3-4 tel bağlı bide TV bağlı sıkıntı olmuyo 0 1 Yorumla sevgisine_ölürüm +1 yıl Turktelekom bu kadar iyiyse harika o zaman Yorumla
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 960 cevap paylaştı. Türk Telekom TT net fiber internet tavsiye ederim 0 1 Yorumla sevgisine_ölürüm +1 yıl Çok teşekkür ederim aklıma uyanlar oldu bakıcam ve birini alcam eve Yorumla
Burakk38377 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 83% +1 yıl Turknet ya da turkcel superonline 0 2 Yorumla sevgisine_ölürüm +1 yıl Teşekkür ederim yorumun için Yorumla Burakk38377 +1 yıl :). Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Superbox 0 1 Yorumla sevgisine_ölürüm +1 yıl Teşekkür ederim yorumun için Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Türk telekom ve turkcell hariç diyeceğim fazla bir seçenek yok zaten alabiliyorsan wireless al kablolu kanser ediyor
Onda sınırsız oluyor mu
Belli kota var mı
Galiba sınırsız oluyor ya turkcelli arayıp sorabilirsin değişmiştir şimdi
Haklısın yine de teşekkür ederim yorumun için
Knk oyun felan oynuyosan surekli bisyler indiriyosan turknet derim aşiri hizli
Bakıcam onuda çok teşekkür ederim oyun oynamam ama film izlerim
Hiz olarak baya iyiler Rica ederim turktelemoma bulasma 🤗
Anladım eyvallah saol yorumun için
☺️☺️☺️
🤗🤗
Komşunu Türktelekom wifisini kullaniom müq djdmndskns 2 aile kullanioz 3-4 tel bağlı bide TV bağlı sıkıntı olmuyo
Turktelekom bu kadar iyiyse harika o zaman
Türk Telekom TT net fiber internet tavsiye ederim
Çok teşekkür ederim aklıma uyanlar oldu bakıcam ve birini alcam eve
Turknet ya da turkcel superonline
Teşekkür ederim yorumun için
:).
Superbox
Teşekkür ederim yorumun için