Televizyon mi internet mi çocuklar zararlıdır? Bence televizyon yaralı ama internet cocuklar icin zararlı.
İnternet cocuklar icin zararlı.
Televizyincocuklar icin zararlı.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Tv de izlettiginiz programa bagli ben trt cocuk aciyorum genelde ogluma.
Tablet var ancak cocuklar icin kurulum yaptim. İznim olmadan bisey indiremez ve tavsiyelerdede hep cocuklarla alakali seyler oneriliyor
Çocukların internetle işi olmaması lazım ellerine tablet bilgisayar vermeyin sonrada zararlı diyip duruyolar
Simdiki cocuklar iki uc yastan itibaren telefonla buyuyor, ellerinden dusurmuyorlar, valla anne babalarindan daha fazla onlarin elinde saka yapmiyom - hatta ellerinden almaya calisinca agliyorlar falan...
İnternet daha zararlı küçük yaslarda olur olmadık yerlere giripte bilinç altlarına jiç olmadık veriler kaydedebilirler
Televizyonda çocuklar için zararlı şeyler biraz da olsa kaldırılıyor. Internette her şey var. Ve kötü amaclı insanlar bize ulaşabilir
internette zararlı televizyonda hatta televizyonlardaki ahlaksız dizileri saymıyorum bile toplumu yozlaştıran toplumun ahlakını bozan
İnternet kesinlikle zarar.
TV dcocuklar için özel olanlar olabilir.
İkiside aynı şekilde zararlı ve yararlıdır ikisinide uygun kullanmak önemli
Bence ikiaide zararli ama tabiki tv internete gore daha masum
Her ikisi de zararlı. Büyük çocuklar için internet küçük cocuklar için TV. Çünkü sınırını bilmeden kullanıyorlar
İnternet elbette. Derya denizzz
dozu aşarsa her şey zarar
İkiside çok zararlıdır
İkisinin de iyi ve kötü yanları mevcut
ikiside zararlı
İnternet
İnternet daha zararlı
İnternet
İnternet.
ikisi de