İnternet & Teknoloji İnternetten nasıl para kazanabilirim diye soru soran arkadaşlar, Nft’lerle aranız nasıl? Sikintiyok1903 Takip Et Master Yaş: 43 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Veve platformunu bir araştırın.7 dolarla başladım geçenlerde 230 dolar cektim. Hesabımda 2000 dolarlık nft var İnternetten nasıl para kazanabilirim diye soru soran arkadaşlar, Nft’lerle aranız nasıl? Cevapla Para Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Stakillerop Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Selam. Satış yapmayi dene 0 1 Yorumla Sikintiyok1903 +1 yıl Neyi satıcam? Yorumla
gece_mavisi13 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ben de bakcam buna 0 1 Yorumla Sikintiyok1903 +1 yıl Bak reis Yorumla
Yağmurisole Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Oyun mu bu? 0 8 Yorumla Sikintiyok1903 +1 yıl Hayır Marvel Dc Disney gibi büyük film şirketlerinin nftlerini alıp satıyorsun Yorumla Yağmurisole +1 yıl Parayla alıp mı satıyorsun? Yorumla Sikintiyok1903 +1 yıl Telegram varsa bu gruba katıl https://t.me/veveTurkiye Önce parayla gem alıyorsun. Oyun parası gibi. Sonra o gemlerle nft alıyorsun Yorumla Yağmurisole +1 yıl Telegram ama denerim teşekkürler Yorumla Yağmurisole +1 yıl Yok Yorumla Sikintiyok1903 +1 yıl Rica ederim. Herkes kazansın :Dd Bı gün 50 bin örümcek adam nftsi satışa çıkardılar anında bitti :Dd 50 bin taneden bir tane bile alamadım düşğn artık nasıl bir yer olduğunu Yorumla Yağmurisole +1 yıl Anladığım kadarıyla baya aktif olman gerekiyor umarım vakit ayırabilirim Yorumla Sikintiyok1903 +1 yıl Aktif değilde internetin çok iyi olası lazım :)) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Selam. Satış yapmayi dene
Neyi satıcam?
Reis sermayesiz nasıl yapalım var mı bilgin?
Ben de bakcam buna
Bak reis
Oyun mu bu?
Hayır
Marvel Dc Disney gibi büyük film şirketlerinin nftlerini alıp satıyorsun
Parayla alıp mı satıyorsun?
Telegram varsa bu gruba katıl https://t.me/veveTurkiye
Önce parayla gem alıyorsun. Oyun parası gibi. Sonra o gemlerle nft alıyorsun
Telegram ama denerim teşekkürler
Yok
Rica ederim. Herkes kazansın :Dd Bı gün 50 bin örümcek adam nftsi satışa çıkardılar anında bitti :Dd 50 bin taneden bir tane bile alamadım düşğn artık nasıl bir yer olduğunu
Anladığım kadarıyla baya aktif olman gerekiyor umarım vakit ayırabilirim
Aktif değilde internetin çok iyi olası lazım :))