Aşırı sıcak şu an sadece mobil verim açık instada takılıyordum :( dakikada %1 şarj gidiyo :( napmam lazım? İphone 6s Not: Pil sağlığı 62 değiştiricem zaten bataryayı
Güncellemeler
+1 yıl
şu an aşırı sıcak napmam lazım onu söyler misiniz? Pili bitik biliyorum..
İnternet & Teknoloji konusunda 575 cevap paylaştı.
Annemde 6 aldık yeni batarya niye %100 diyor bizde yeni aldık deji batarya 200₺ te oda öyle sıfır batarya bilr Sarj bitiyor meslea %50 gece uyuduk sabaha kadar telefon kapalı olsa da kapanıyor bitiyor şarjı
kusura bakma canım sıkıldığı için böyle yazdım ama artık iPhonelarin eski cihazlarında gerçekten böyle bir sorun var eğer maddi açıdan zor olmayacaksa yeni bir cihaz al eğer yapamıyorsan bı an önce bataryayı değiştir ne olacağı belli olmaz özellikle 45° üzerine çıkarmamaya dikkat et cihazı
dediğim gibi elini falan degiremiyorsan kesinlikle bir süre kullanma sakın buzdolabı vs biyere koyma sadece cam kenarı mermere falan koyabilirsin soğur ve cihazı yeniden baslatsan iyi olur bazen yazılımsal da kaynaklanabiliyor genellikle androidlerde oluyor yazılımsal ama tam emin değilim siz dikkatli kullanın bence yine de
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Batarya tamamen bitmiş, şişip telefonuna oldukça fazla zarar verebilir. Bataryayı da mutlaka “Rova” markasından yana kullan
Annemde 6 aldık yeni batarya niye %100 diyor bizde yeni aldık deji batarya 200₺ te oda öyle sıfır batarya bilr Sarj bitiyor meslea %50 gece uyuduk sabaha kadar telefon kapalı olsa da kapanıyor bitiyor şarjı
Para biriktir sat tenisin al
telefonu camdan dışarı fırlat cabukk hemen
Kara düşecektir soğur sonra kullanırsın
Ha ha ha
kusura bakma canım sıkıldığı için böyle yazdım ama artık iPhonelarin eski cihazlarında gerçekten böyle bir sorun var eğer maddi açıdan zor olmayacaksa yeni bir cihaz al eğer yapamıyorsan bı an önce bataryayı değiştir ne olacağı belli olmaz özellikle 45° üzerine çıkarmamaya dikkat et cihazı
şu an aşırı sıcak
dediğim gibi elini falan degiremiyorsan kesinlikle bir süre kullanma sakın buzdolabı vs biyere koyma sadece cam kenarı mermere falan koyabilirsin soğur ve cihazı yeniden baslatsan iyi olur bazen yazılımsal da kaynaklanabiliyor genellikle androidlerde oluyor yazılımsal ama tam emin değilim siz dikkatli kullanın bence yine de
güncellemeyi gördüm havalar soğuk malum kapat telefonu cam kenarına veya balkon vs soğuk bir yere koyup 5-10 dk bekle sonra aç çok zorlama cihazı
Telefonu kapattım soğudu açtım tekrar ısındı
cihazı kapatmadan soğumaya bırakın biraz soğusun şarja takılı kullanıyorsun şu an zaten büyük ihtimalle
Bende de vardı telefon artık meftaa yeni aldım ben farklı bir markanın iPhone de oluyor zamanı dolmuş artık
Pilini değiştirirsen düzelir
Yenisini al değiştirsen de fayda etmez
Ama pil sağlığı düzelmicek mi sonuçta?
Orijinal batarya al o zaman servise ver
Batarya ömrünü tamamlamak üzere, değişim şart
Değiştirirsen düzelir. Şişmiştir muhtamelen
Pil bitik resmen o yüzden
Patlamasın kız
Değiştirmelisin