1-3 yıllık
3-6 yıllık
6-9 yıllık
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Şu anda eşimin hediyesi olan henüz 4 aylık bir Xiaomi Redmi 9T kullanmaktayım, Android benim vazgeçilmezim, ilaveten Quallcomm benim tek tercihim, Snapdragon işlemci ve Adreno GPU yok ise o cihaz bana hitap etmez:) işlevsellik özelleştirilebilirlik ve açık kaynak yazılımda özgürlük akıllı cihazlarda benim vazgeçilmezimdir. Telefon bakmaya mağazaya giden herkes hafızasını pil kapasitesini fotoğraf kalitesini sorarken ben işlemcisinin üreticisini ve modelini eğer daha önce o işlemciyi duymamış isem işlemci mimarisini, gizlilik önlemi olan konuşma ses kaydına izin verip vermediği gibi konuları (bu olmalı eğlence amaçlı kullanıyorum kötü amacım vallahi yok), android sürümünü, ekran çözünürlüğü ve yenileme hızı gibi şeyleri sorarım çoğu zaman yanıt alamam başka bir müşteri temsilcisini çağırdıkları olur:)
Apple cı değilim hatta Apple cihazlardan nefret ederim, piyasada büyük bir ticari oyun oynuyorlar.
Öncesinde 2016 yılından beri kullandığım Asus Zenfone 2 var idi Intel işlemci ile Android yürümüyormuş geç anladım biraz pişman da etti ama seviyordum o telefonu.
Dediğim gibi ilk akıllı telefonum Asus Zenfone 2 32GB lık modeli idi ve onu 5 yıldan uzun süre kullandım. Artık anakartta iç direnç artması gibi elektronik yaşlanması problemleri olmaya başlamıştı buzzer ı ve bataryasını kendim değiştirdim, kulak hoparlörünü neodmiyum mıknatıs ile metal tozundan temizledim oto cilası ile ekranı parlattım ve sim kartı olmadan onunla oyun oynuyorum.
Çeşitli ikon cihazlara sahibim Google Nexus 7 birinci (2012) ve ikinci nesil i Asus K013 kodlu me176cx tabletleri halihazırda elimde var, bunlar ile kendimi geliştiriyorum experimental amaçlı kullanıyorum Lineage OS veya çok eski olan Slimkat gibi custom rom ları AOSP leri zaman zaman flash layıp tecrübe ediyorum bu bazen saatlerimi alıyor, C# veya C++ bilmiyorum bilsem kim bilir neler yapardım.
Türkiye de cep telefonu büyük bir kitleye hitap ediyor ve tüketicilerin çoğu maalesef bu konuda detaylara karşı çok ilgisiz davranıyor sonra memnuniyetsizlik yaşıyorlar.
Benim ise halen bu konuda önümde katetmem gereken çok uzun bir yol var. Şu sıralar ekran renk tonlamasının GPU üzerindeki performans etkisini araştırıyorum. Öncesinde hava yayını sinyallerindeki enterferans konusuna yoğunlaşmıştım.
Açık söylemek gerekirse çok bilgilendirici ve aydınlatıcı olmuş valla ben bile sayenizde bilgilendim, bilinçli tüketici olmak zorundayız net...
6-9 seçeneğini işaretleyenler tüyo versin pamuklara mı sardınız n’aptınız da o kadar süre kullanabildiniz?
Malum artık iPhone falan alınmaz elimizdekilere sahip çıkalım😅
Büyük başarı değil mi? :)
Kesinlikle👏🏻👏🏻
:) :)
Cevap
9Cevap
Daha iki yaşında abisi kckcj
Daha çok gençmiş.. :p
2018 Kasım ayında satışa açıldı
3 sene olmuş...
Matematik maşallah :)
Bundan oncekini 5 yil kullandim...
Baya iyi kullanmışsınız...
Evet buna katılıyorum artı kullanım cihaza iyi baktığınızın da göstergesi olur...
3 ay olmadı alalı. Önceki 5 yıllıktı
2.5 yıla yaklaştı Huawei p smart 2019
Bin tl lik telefonumu 4 yıldır kullanıyorum
Süpermiş... :)
2 senelik
Ömrü doluyor mu? Yoksa götürür mü daha uzun yıllar? :)
Batarya şimdiden yoldan çıktı ama götürür daha kırık çizik yok
Bu şartlarda idare etmeli bütçeler çok sıkışı yeni cihazlar da uçuk ya... :(
1 yıl önceki aldığım kulaklık bozulmuştu o zamanlar 80 TL fiyatı vardı şimdi aldım yine 120 TL
Yapma ya her şey uçtu gitti para yetişmiyor hiç bir şeye...
Doğru iş güçte yok
Maalesef...
7 aylık.
Daha yeni ya... :)
2 senelik
Fazla eski değil ya...
Aynen bu ekonomik şartlarda yenisini almak zor...
2 aylık
Çok çok yeni... :)
2 sene
Daha yeni sayılır...:)
1 sene
Daha yeni sayılır...:)
Hadi ya nasıl oldu düştü mü? :(
Keşke ekran koruyucu kullansaydın...
1 senelik
Daha yeni sayılır... :)
2 aylık
Daha 2 aylık mı? Çook yeniiii... :p
7 sene oldu
Maşallah ya sağlam cihazmış... :)
1.5 yaşında herhalde
Eski sayılmaz...
2019da almistik
Hemen hemen 3 sen olmuş...
Ölmek uzere gibi bir sey shsh
Çalışmasında sorun yoksa istediği yere kadar gitsin derim bence...
3 aylık.
İkii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?