İnternet & Teknoloji Apple’ın ilk bilgisayarı 38 yaşında! Sen bilgisayarlarla kaç yaşında tanıştın? Triggerr Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Bundan yıllar yıllar öncesinde teknolojiye yatırım yapmaya başlayan Apple, ilk bilgisayarın bundan tam 38 yıl önce tanıtmıştı! Apple’ın ilk bilgisayarı 38 yaşında! Sen bilgisayarlarla kaç yaşında tanıştın? Cevapla Bilgisayar Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
E_sport Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Zamanın en iyi bilgisayarı idi. Tabi fiyat politikasıda bu günle aynıydı. O zamanda yanından geçilmiyordu. 1 0 Yorumla
Kahvelioğlan Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yaa ne güzel duruyor gerçekten. Bu tarz bir antikam olsun çok isterdim. Ben ne zaman dersek 4 yaşında falan diyeyim. 1 0 Yorumla
herhaltıalmışınız Takip Et Xper 4 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl foto ilk apple pc'si mi çok olmadı pc'yle tanıştığım bi iki yıl olmuştur 1 0 Yorumla
XPhazonZero Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl İlkokuldan beri bilgisayar kullanıyorum yani o zaman 8 yaşındaydım sanırım 0 0 Yorumla
OwlBaby Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl 10 yaşımda sanırım kendi bilgisayarım vardı. 1 0 Yorumla
beratbeeyyy Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl İlk bilgisayar 10 yaşındayken GTA oynuyordum 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Çok oldu 1 0 Yorumla
-PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl 9 yaşında tanıştım 1 1 Yorumla onsuz_asla3434 +1 yıl Ben de seninle tanişmak isterim Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,1b cevap paylaştı. 11 yaşında falan. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Zamanın en iyi bilgisayarı idi. Tabi fiyat politikasıda bu günle aynıydı. O zamanda yanından geçilmiyordu.
Yaa ne güzel duruyor gerçekten. Bu tarz bir antikam olsun çok isterdim. Ben ne zaman dersek 4 yaşında falan diyeyim.
foto ilk apple pc'si mi çok olmadı pc'yle tanıştığım bi iki yıl olmuştur
İlkokuldan beri bilgisayar kullanıyorum yani o zaman 8 yaşındaydım sanırım
10 yaşımda sanırım kendi bilgisayarım vardı.
sene 2005 de falan tanıştık okulda
Amiga 500 üm vardı 😁
İlk bilgisayar 10 yaşındayken GTA oynuyordum
13 yaşımda falandım sanırım 🤔
Valla pc yok :(
3 yaşımda tanıştım.
Çok oldu
9 yaşında tanıştım
Ben de seninle tanişmak isterim
12 yaşımda falan
Çok oldu 2004 falandı heralde
11 yaşında falan.