evet hangisi daha hızlı?
Cevabın nedir?
Deniz Unay Takip Et
Sosyal Medya - İnternet hızı tarifeye bölgeye ve hizmet sağlayıcıya göre değişir.
- Bir hizmet sağlayıcıdan internet aboneliği yaparken öncelikle bazı soruları mutlaka sormanız gerekir. Eğer gerekli araştırma ve sorgulamalar yapılmıyorsa sadece "internetim yavaş" şeklinde bir şikayetiniz sürekli olacaktır.
- Almış olduğunuz paketin hızına mutlaka dikkat edin. Ayrıca bölgenizde veya binanızda Fiber altyapı yoksa aldığınız yüksek hızda internet ve modeminiz bu hızı kesinlikle görmeyecektir. Şuna özellikle dikkat etmek gerekiyor. Kullanıcıya evet bölgenizde fiber altyapı var deniliyor fakat bina içerisine bu fiber altyapı ulaşmamışsa siz bu hızdan faydalanamıyorsunuz. Bina içerisinde fiber altyapının olup olmadığını mutlaka öğrenin.
- Limit kota ve kota aşımlarına abonelik yaparken dikkat etmek gerekiyor. Genellikle sözleşme esnasında dikkat edilmeyen bu hususlar ileride tüketicinin mağduriyetine sebep olabiliyor.
- İnternet servis sağlayıcıları arasında hız ve fiyat karşılaştırmasını Fiber ve DSL altyapınızı kontrol ettikten sonra karar verebilirsiniz.
- Son dönemde taahhütsüz ve fiber altyapılarda oldukça hızlı olan Türknet'i tavsiye edebilirim. Memnun kalmadığınızda en azından hızlıca iptal etme imkanınız var.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
20Cevap
- +1 yıl
kablo net kullanıyorum
1 hız istenildiği gibi değil
2 müşteri hizmetleri ile konuşuluyor her şeye evet fakat bağlantı olduktan sonra kimse sizinle ilgilenmiyor
3 kablo net alacaklar akşam 19.00-24.00 arası hızınızı yarıya düşüyor haberiniz olsun
4 TV mecbur bağlıyorlar kanallar kendi seçtikleri kanallar var
benim tavsiyem taahhütsüz hizmet verenle ilgilen en azından vazgeçeceğin düşüncesi ile sizinle elgileniyorlar diğerleri gibi sözleşme imzalandıktan sonra sırtlarını dönmüyorlar00 Yorumla Ttnet almada ne alırsan al. Muhatap bulamadığın kurum. Kablo kopar aylarca modemle bakışırsın. Bir delikanlı gelip muhatap olmaz seninle. Bugün yarın haftaya 15 gün derken bakmışsın 1 ay 45 gün internetsiz oturmuşsun.
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. ben kablonet kullanıyorum.. yani turksat uydunet.. 50 megabit hızım var.. net olarak da alıyorum bu hızı.. film indirmek falan çok kolay.. ben çok memnunum yıllardır değiştirmedim değiştirmem de.
00 YorumlaKesinlikle Türknet. Hiçbir şey olmasa abonelik iptali daha kolay... diğerlerinde kapat diyor 1 hafta sonra emin misiniz diye soruyorlar, abonelik iptali bu kadar mı zor olur.
00 Yorumla- +1 yıl
hiç biri. hepsi aynı
eskiden fadkl vardı ama, pandemiden beri alt yapı kaldırmıyor.
herkes aynı anda nette olunca00 Yorumla Superonline turkcell olduğu için daha hızlı tabi ttnet e bağlı olanlar bir tık daha yavaş ama olduğun yere göre değişiyor
00 YorumlaTurkcell Superonline kullanıyorum lakin çok iyi diyemem Türknet en iyisi olabilir şuanda
00 Yorumla- +1 yıl
Ben temsılcıyım turkt elekomdan alıcaksna arım satım sana😂
00 Yorumla Superonline kullanıyorum ve gayet de memnunum hızlı olduğunu düşünüyorum
00 Yorumla- +1 yıl
Buradan altyapı sorgula ona göre fiber alsan hızlı olut
00 Yorumla - +1 yıl
hepsi aynı ama aldığın pakete bağlı
00 Yorumla - +1 yıl
Türknet diye biliyorum.
00 Yorumla Altyapı hizmetine bağlı durumdur.
00 Yorumla- +1 yıl
Fiber varsa diğerleri fasa fiso adsl vdsl kablonet
00 Yorumla - +1 yıl
Netmaster bence bizimkisi hiç gitmezdi
00 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 5,8b cevap paylaştı. Piyasa fiyatına göre TurkNet daha iyi.
00 Yorumla- +1 yıl
Superonline kullanıyorum memnunum
00 Yorumla - +1 yıl
Hiçbiri hangisi ucuzsa onu al
00 Yorumla - +1 yıl
Türknet kullanıyorum gayet iyi
00 Yorumla - +1 yıl
Superonline
Tek gecerim00 Yorumla Alt yapı varsa Türknet
00 Yorumla- +1 yıl
Supeeonline tek geçerim diğerleri çöp
00 Yorumla - +1 yıl
Türknet diye biliyorum
00 Yorumla - +1 yıl
altyapıyla alakalı bişe sorgulaman lazım
00 Yorumla - +1 yıl
Süperonline
00 Yorumla Türknet
00 YorumlaSuperonline
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 377 cevap paylaştı. Superonline iyi gibi
00 YorumlaKablonet
00 Yorumla- +1 yıl
Türknet daha iyi
10 Yorumla - +1 yıl
Superonline
00 Yorumla superonline iyi gibi
00 YorumlaSüperonline
00 YorumlaAltyapına bağlı o
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Superonline
00 Yorumla
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Kablonet netmaster, Türknet, Superonline hangi internet daha hızlı ?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi