İnternet hızı tarifeye bölgeye ve hizmet sağlayıcıya göre değişir.
Bir hizmet sağlayıcıdan internet aboneliği yaparken öncelikle bazı soruları mutlaka sormanız gerekir. Eğer gerekli araştırma ve sorgulamalar yapılmıyorsa sadece "internetim yavaş" şeklinde bir şikayetiniz sürekli olacaktır.
Almış olduğunuz paketin hızına mutlaka dikkat edin. Ayrıca bölgenizde veya binanızda Fiber altyapı yoksa aldığınız yüksek hızda internet ve modeminiz bu hızı kesinlikle görmeyecektir. Şuna özellikle dikkat etmek gerekiyor. Kullanıcıya evet bölgenizde fiber altyapı var deniliyor fakat bina içerisine bu fiber altyapı ulaşmamışsa siz bu hızdan faydalanamıyorsunuz. Bina içerisinde fiber altyapının olup olmadığını mutlaka öğrenin.
Limit kota ve kota aşımlarına abonelik yaparken dikkat etmek gerekiyor. Genellikle sözleşme esnasında dikkat edilmeyen bu hususlar ileride tüketicinin mağduriyetine sebep olabiliyor.
İnternet servis sağlayıcıları arasında hız ve fiyat karşılaştırmasını Fiber ve DSL altyapınızı kontrol ettikten sonra karar verebilirsiniz.
Son dönemde taahhütsüz ve fiber altyapılarda oldukça hızlı olan Türknet'i tavsiye edebilirim. Memnun kalmadığınızda en azından hızlıca iptal etme imkanınız var.
renokartal34 | İnternet & Teknoloji konusunda 92 görüş paylaştı.
Yoda
3 ay
kablo net kullanıyorum 1 hız istenildiği gibi değil 2 müşteri hizmetleri ile konuşuluyor her şeye evet fakat bağlantı olduktan sonra kimse sizinle ilgilenmiyor 3 kablo net alacaklar akşam 19.00-24.00 arası hızınızı yarıya düşüyor haberiniz olsun 4 TV mecbur bağlıyorlar kanallar kendi seçtikleri kanallar var benim tavsiyem taahhütsüz hizmet verenle ilgilen en azından vazgeçeceğin düşüncesi ile sizinle elgileniyorlar diğerleri gibi sözleşme imzalandıktan sonra sırtlarını dönmüyorlar
Ttnet almada ne alırsan al. Muhatap bulamadığın kurum. Kablo kopar aylarca modemle bakışırsın. Bir delikanlı gelip muhatap olmaz seninle. Bugün yarın haftaya 15 gün derken bakmışsın 1 ay 45 gün internetsiz oturmuşsun.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
barraquda | İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b görüş paylaştı.
Master
3 ay
ben kablonet kullanıyorum.. yani turksat uydunet.. 50 megabit hızım var.. net olarak da alıyorum bu hızı.. film indirmek falan çok kolay.. ben çok memnunum yıllardır değiştirmedim değiştirmem de.
Kesinlikle Türknet. Hiçbir şey olmasa abonelik iptali daha kolay... diğerlerinde kapat diyor 1 hafta sonra emin misiniz diye soruyorlar, abonelik iptali bu kadar mı zor olur.