Öncelikle çok önemli değil. Dön diye yazdım başlığı. Sorum şu;
Edebiyat sayfası arıyorum instagramda. Ama aşk, ayrılık, özlem, çay.. ne biliyim aptal zaptal hesaplar değil. Felsefe, din, toplum, agnostik düşünce vb üzerine kurulu yazıların paylaşıldığı edebiyat sayfası bilen var mi? Çok denk gelemiyorum
Edebiyat sayfası arıyorum instagramda. Ama aşk, ayrılık, özlem, çay.. ne biliyim aptal zaptal hesaplar değil. Felsefe, din, toplum, agnostik düşünce vb üzerine kurulu yazıların paylaşıldığı edebiyat sayfası bilen var mi? Çok denk gelemiyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kadir Gümüş. benim hocam kanalından. İnsta sayfasını tavsiye ederim.
Teşekkür ederimm
dine, hayata, filmlere dair kaliteli hesaplar var ama sana hitap eder mi bilemem
Paylaşabilir mısın önerin varsa
kopgit ve biredebiokur hesapları
İnstgram da bilmiyorum ama feysde çok ve güzel paylaşımlarda var.
Face mi kaldı
Evet hala dünyanın en çok kullanılan uygulamalarından biri.
Whatsapp ve youtube dan sonra belki evet..
Aradığın paylaşımlar orada daha çok. İnstgram’ds da vardır elbet ama seni doyuracak bilginin kaynağı ya Gogıl’dan aratacaksın ya da feyse bakacaksın. 🍀
Pekala olmadi fake bir hesap açıp takip edebilirim. Teşekkürler. Face den hesap tavsiyen var ise ozelden veya burdan yazarsan sevinirim
Rica ederim bakayım dönerim birazdan.
telefondan akademik ve roman tarzinda biseyler okumaktan nefret ederim o yuzden bilmiyorum :)
Güne başlarken 1-2 dklik yazıları gözden geçirmek güzel oluyor ya
nefret ederim :) kitabin yerini hicbsie tutmaz bence hele pdf imkani yok okuyamam cikti alirim oyle okurum
Oysa 1 2 dk diye de ayrıntı girmiştim. Kastım bi kaç cümlelik hoş cümlelerdi :) ama senin dediğinde doğru
farkettim :) lakin öyle bi post gordugum anda geciyorum zaten bilmiyorum neden boyle nefret duygum var 🤔
Bazen Kuran tilavetleri cikiyor karsima bölmek de istemiyirum biraz sabrediyorum da çatlicak gibi oluyorum :)
Gerçekten 2 cümle okumak bu kadar zor olmamalı ama ahahahshah
ya denedim bi ara hani içinde bole bi sıkıntı basar at vardır sanki gogsunde ayni oyle daraliyorum hele bazen cok alengirli cumleler yaziyolar anlamiyorum bi daha bastan okuyorum anlamaya calisiyorum yine olmuyo kisir donguye giriyom deliriyorum yani😁ondan mütevelli heyeti hic sevmem
edebiyatın bir instagram sayfasına indirgenmesi ne kadar manyakça. al eline kitap oku canım. sayfa sana hiçbir şey katmaz.
Kitap okumadigim kanısına nerden vardın ki sen? Kitap okuyorum. Sosyal medyayı da yararıma olacak şekilde kullanmak istiyorum. Kaldı ki kitap okumayı seçmedim. Fikrini soran oldu nu?
KEEEEEEEES fikrimi sormuyorsan soru da sorma. d
Üzgünüm sorumum ve cevabın örtüşmüyor. Ayrıca bu nasıl bi üslup?
Y. RRK gibi
Kitap okumami söyleyen sifata bak ahahahahahahaha. Bir kadının seks günlugu galiba okudugun tek kitap
seni buna layık gördüm, iyi okumalar. d
Hepsini takipten çıktım geçen djfhf
Tüh ahshs
Valla benim yok
Canım sağ olsun
Senin mi canin benim mi canim 😀
Cümleyi düzeltme gereği duymadım ya