İnternet & Teknoloji JBL Tune 215TWS kullanan var mı, nasıldır? toprakwonka Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Nasıl sizce alınır mı? Güncellemeler+1 yıl alıyorum lütfen iyi ki almıssın deger falan yazın JBL Tune 215TWS kullanan var mı, nasıldır? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı. Türkcell in internet sitesi üzerinden indirimli olarak alabilirsiniz hanımefendi oraya bakın derim 0 0 Yorumla
Ufsus Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Arkadasim kullaniyo ve telde konusurken aci cekiyorum sesi asla gelmiyo 0 0 Yorumla
EdrienI Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Jibiel diyorsun sorman hata alınır tabi ki herkes kalitesini bilir ben hariç çünkü ben fakirim 50 liralık kulaklık kullanıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Türkcell in internet sitesi üzerinden indirimli olarak alabilirsiniz hanımefendi oraya bakın derim
Arkadasim kullaniyo ve telde konusurken aci cekiyorum sesi asla gelmiyo
Jibiel diyorsun sorman hata alınır tabi ki herkes kalitesini bilir ben hariç çünkü ben fakirim 50 liralık kulaklık kullanıyorum
Dahada acaydin bari nedir o Jbl
Bilmem