Hangisi daha çok size göre? Hangisini seviyorsunuz? Samimiyet iyiyse sesli mesaj diyorum ben xd 

Hayatım boyunca hic sesli mesaj atmadım atmamda
Mesajlaşmak arayıp sesli konuşmak hepsi aşırı kanser ediyo beni telefonum yıllardır sessizde artık titreşimden bile rahatsız oluyom
Oh be rahatladım bu soruya sakliyomusum isyanimi
Cevap
10Cevap
Sesli mesajdan soğudum ya bi arkadaşım var aşırı yavaş ve ıığğğ diyerek 2.5 dakika ses atıyor dinleyesim bile gelmiyor. Mesaj en iyisi
o arkadaşının suçu sesli mesaj suçu yok :D
Ses mes istemiyorum güncelleme gelse de kalksa sesli mesaj illeti 🥴
yapma yapma yapma :D
2.5 dakika sana da yavaş konusan arkadasından ses gelirse ( bazen 4 dakika bile oluyor) o zaman görürüm seni, yapma demeyi😀 dinlemeyince de israrla dinle diye yokluyo beni. Allam çok ızdıraplı
Arkadaşına kısa kısa atmasını söyle :)
Ortam müsaitse ses kaydı daha iyi oluyor (özellikle anlatacağım şey çok uzunsa) ama müsait bir ortam yok ise yazışmayı tercih ediyorum.
Mesaj daha iyi çünkü sesli mesajda onlarin sesinin bitmesini beklemem gerekiyor mesajda hızlıca okuyorum işte. Sevmiyorum ben sesli mesaj
İkisi de olur bana fark etmez ama yazı dilinde daha iyiyim, zubi dubice konuşarak anlaşıyoruz biz arkadaşlarla.
ııh, şey gıcık tuttu beni bi
Yazmaktan nefret ediyorum. Sesli mesaj ya da konuşmak tercihim. Konuşma imkanı olmadığı zaman tamam da diğer türlü sevmiyorum.
üşeniyorum yazmaya keşke burada da sesli özelliği olsa
Mesajlaşmak derken adı üstünde yazmaktan hoşlanırım. Ses atacak olsam arar konuşurum.
Genelde yazıyorum. Sesli mesaj gönderdiğim de oluyor
Sesli atanıda attıranıda engelliyorum tilt oluyorm ya bu yüzden yazmak
Sesli mesaj eğlenceli 2x hızlandırınca komik geliyo
Arkadaslarim ses ben yazarim ses tam bir felaket bende..
Yazmak her zaman benim tercihimdir
Ses atmayı da severim yazmayı da
Yazarım motor gibi djfjfg
Ses atacagina arasın her yerde dinleyemiyoruz ki
Aynen samimiysem sesli mesaj daha mantıklı.
Sevdiğim haricinde sesli mesajdan nefret ediyorum
Uzun ses kayıtları iyi olmuyor. Max 30 sn
Ses kaydı
Sesli daha kolayıma geliyor.
Ses kaydı
Karışık.
1.2.3 ses 1.2.3 sess
Yazmak
Yazmak
Arayip konusmak.
Yazmak
Yazmak