Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
daha uzun ömurlu olacagı için degeri duşmeyecegi için surekli kılıf ekran filmi vb aksesuarları bulacagın için ve ilerde satmak istersen kar ederek hızlı bi şekilde satacagın için son olarak daha uzun sure satışı devam edecegi için iphone se... samung a52 5 6 ay içinde satışı biter satış bitince aksesuar bulamazsın android markalar çabuk deger kaybeder satmak istediginde zararına satarsın ve apple telefonlar kadar 4 5 sene kullanılam ihtimali yuksek degildir
0
35 Yorumla
Soran
+1 yıl
şimdiye kadar hiç telefon satmadım satmam da 5 yıl kullandım misal son telefonumu. o açıdan bakmazsak peki fikrin nedir?
9 yıldır buyuk bir elektronik firmasında atış danışmanıyım 2 yılda bir telefon degiştirmeyen aldıgı zaman uzun sureli kullanmak isteyen başını agrıtmıcak telefon isteyen herkese (ekonomisi el veriyorsa) iphone taviye ettim bende iphone kullanıcııyım annemde (annemde se var) babamda 7 plu kullanıyo tertemiz yıllardır sorunsuz kullanıyoruz
son 1 yıldır 64 çok az 128 olsun ya da 256 olsun diyipte sonra bir şekilde bişiyler sormak için telefonlarını bana getirenlerin 40 gb tan fazlaını kullandıgını görmedim 64 gb önumuzdeki 3 4 sene için ideal hafıza boyutudur bende 15 20 uygulama 70 bin civarı foto 300 400 kıa uzun video var 44 45 gb dolmuş daha bi suru alan var
öncelikle benim yazdıgım guzelim kelimeleri kufurun sansurlenmiş hali degildi gerçekten sana guzelim demiştim ve KS de öyle bir özellik oldugunu şu an senden ögrendim ve şaşırdım ama guzel bi özellik burası kafa dagıtma goygoy yapma gunun tresini atma bişiyler paylaşma yeri kavga gurultu gerginlik ve kalp kırma yeri degil olmamalıda bu yuzden yazılımsal olarak belirli hakaret kufur kelimelerinin degişkenlert altında belirlenip o deişkenlerin satırlarda kullanılması halinde guzelim vb guzel kelimelerle degiştirilerek karşı tarafa aksedilmesi duşunceli bir hareket bence
Erken secim olucak dolayisiyla da dolar euro dusecek dolari 9.5 a düşürecekler secimden once kesin bilgi:) o yuzden şu önümüzdeki 2 hafta bitsin en gec martta dusmesini bekliyorum iphone ithal dolar kuru dusunce o da iniyor;)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
daha uzun ömurlu olacagı için degeri duşmeyecegi için surekli kılıf ekran filmi vb aksesuarları bulacagın için ve ilerde satmak istersen kar ederek hızlı bi şekilde satacagın için son olarak daha uzun sure satışı devam edecegi için iphone se... samung a52 5 6 ay içinde satışı biter satış bitince aksesuar bulamazsın android markalar çabuk deger kaybeder satmak istediginde zararına satarsın ve apple telefonlar kadar 4 5 sene kullanılam ihtimali yuksek degildir
şimdiye kadar hiç telefon satmadım satmam da 5 yıl kullandım misal son telefonumu. o açıdan bakmazsak peki fikrin nedir?
9 yıldır buyuk bir elektronik firmasında atış danışmanıyım 2 yılda bir telefon degiştirmeyen aldıgı zaman uzun sureli kullanmak isteyen başını agrıtmıcak telefon isteyen herkese (ekonomisi el veriyorsa) iphone taviye ettim bende iphone kullanıcııyım annemde (annemde se var) babamda 7 plu kullanıyo tertemiz yıllardır sorunsuz kullanıyoruz
ama SE 64 GB bu sorun teşkil eder mi?
son 1 yıldır 64 çok az 128 olsun ya da 256 olsun diyipte sonra bir şekilde bişiyler sormak için telefonlarını bana getirenlerin 40 gb tan fazlaını kullandıgını görmedim 64 gb önumuzdeki 3 4 sene için ideal hafıza boyutudur bende 15 20 uygulama 70 bin civarı foto 300 400 kıa uzun video var 44 45 gb dolmuş daha bi suru alan var
çok soru sordum kusura bakma ama son olarak 5G desteği sanırım her iki telefonda da yok. Bu eksiklik ilerleyen süreçte sorun yaratır mı?
guzelim turkiyede 5g yok ve yakın tarihte gelmeyecek.4.5 g ye geçiyoruz denildikten 1.5 sene sonra geçtik daha 5g nin adı bile geçmiyo rahat ol
gerçekten güzelin miyim...
hayır tabiki
ahahahah. cevaplar için teşekkürleer
rica ederim hangisini alırsan al hayırlı duşurmeden uzun ömurlu kullanmalar dilerim
teşekkürlerrrr
tekrar rica ederim
tekrar teşekkür ederim
her zaman son sözu söyleme takıntım vardır son kez rica ederim diyorum bunu bitirelimmi artık : )
mi ayrı
senin bana ilk yazdıgın cevapta "satmam da" burada da birleşik olmalıydı ben buna bişiy demedim
bişiy değil zaten o "bir şey"
700 800 lirakık bi farkla degildir o 700 800 liralık BİR farkladır... bu inatlaşma devam edere gerçekten guzelim olucaksın
ya bir şey sorucam. sen bana küfür ediyorsun KS onu güzelim yapıyor. ne diyorsun onu bi sansürlü yazsana
öncelikle benim yazdıgım guzelim kelimeleri kufurun sansurlenmiş hali degildi gerçekten sana guzelim demiştim ve KS de öyle bir özellik oldugunu şu an senden ögrendim ve şaşırdım ama guzel bi özellik burası kafa dagıtma goygoy yapma gunun tresini atma bişiyler paylaşma yeri kavga gurultu gerginlik ve kalp kırma yeri degil olmamalıda bu yuzden yazılımsal olarak belirli hakaret kufur kelimelerinin degişkenlert altında belirlenip o deişkenlerin satırlarda kullanılması halinde guzelim vb guzel kelimelerle degiştirilerek karşı tarafa aksedilmesi duşunceli bir hareket bence
hangi şehirdesin?
şehir degilde ilçedeyim Alanya
çok uzaklardasın
neresiymiş o uzaklar
başkent
Evet uzak sen orada karın sefasını yaşarsın ben burada ayazını çekerim :)
ayazı biz çekiyoruz merak etme ortada kar da yok... yer değiştirelim isterim
Kar yokmu gelmem o zaman.. ama güneş seviyosan sen buraya gel
şu hayatta beni en çok mutlu eden şey güneş ama Ankara beni bırakmıyor biraz arsız
Bilirim Pek bişiyin olmadığı ama çok şey varmış gibi kimsenin bırakamadığı bi şehir sihirli bi cazibesi var sanırım
yoo ben sevmiyorum ama gidemiyorum da çünkü fırsatım yok... neyse mod düşürmeyelim
Napıyosun peki orada eğitim iş
özelimi kamuya açamıyorum dmye gel :D ama ikimiz de gizliyiz...
Artık değiliz sanki
Dm ye gelmedin bende tekrar gizlendim
Bendr iphone 11 alicam fiyatlar dusucek onu bekliyorum bence 2 hafta daha bekle iphone 11 al
düşecek mi :D hala umutlu olman güzel. ama neye göre düşecekmiş merak ettim
Erken secim olucak dolayisiyla da dolar euro dusecek dolari 9.5 a düşürecekler secimden once kesin bilgi:) o yuzden şu önümüzdeki 2 hafta bitsin en gec martta dusmesini bekliyorum iphone ithal dolar kuru dusunce o da iniyor;)
gençliğinin verdiği heyecan ve umudu kaybetmemen dileğiyle :)))
Düşünce tekrar yorum yapicam buraya bekle:D
inan o kadar çok isterim ki dediğinin olup buraya yazmanııı
Iphone SE tavsiye ederim. Daha uzun ömürlü samsung a52'ye göre.
apple kullanıcı isen se ama android kullanıyorsan a52 güzel bir telefon
İphone SE kesinlikle.
Soru mu bu se tabi ki
A52 al
SE al
A52..