İnternet & Teknoloji MSI Katana GF76 mı? Pulse GL66 mı kullanan var mı? DrkHero Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İki model arasında farklar var ancak kararsızlık da var? Bu modelleri kullananlar var mı? MSI Katana GF76 mı? Pulse GL66 mı kullanan var mı? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et
İtalyanKürdo Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl MSI Pulse almak daha mantıklı gibi hocam, rgb seçeneği bile yeterli 1 4 Yorumla DrkHero +1 yıl Rgb klavye için de Yorumla DrkHero +1 yıl Kararsız kaldım 15,6 inç de baya küçük Yorumla İtalyanKürdo +1 yıl Büyük ekranlı bir laptop kullanamam ben şahsen, zevk meselesi tamamen Yorumla DrkHero +1 yıl Dostum 20K para verince 15,6 inç almak hesap makinası görüntüsü veriyor gerçekten çok küçük ya Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,1b cevap paylaştı. Pulse modelinde 1 TB SSD var. Diğer model de 512 GB. Katana modelinde ise, RGB Klavye var sadece. Ya RGB'den vazgeçeceksin ya da 512 GB ekstra alandan.Diğer özellikler aynı. 0 3 Yorumla DrkHero +1 yıl RGB klavye hiç önemli değil ya SSD önemli boyut 17,3 güzel aklımı çeldi Yorumla XG10AV +1 yıl Klavye'de sırf RGB var diye ben de üsteki modeli almazdım. SSD ve Ekran boyut avantajı varken. Yorumla DrkHero +1 yıl Hocam Alttakini düşünüyorum klavye hiç önemli değil ya. Afedersin 20 k veriyosun 15,6 inç hesap makinası gibi. Diğeri net görüntü büyük daha avantajlı Yorumla
Cleanman58 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 514 cevap paylaştı. MSI Katana GF76 tabiki de. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
MSI Pulse almak daha mantıklı gibi hocam, rgb seçeneği bile yeterli
Rgb klavye için de
Kararsız kaldım 15,6 inç de baya küçük
Büyük ekranlı bir laptop kullanamam ben şahsen, zevk meselesi tamamen
Dostum 20K para verince 15,6 inç almak hesap makinası görüntüsü veriyor gerçekten çok küçük ya
Pulse modelinde 1 TB SSD var. Diğer model de 512 GB.
Katana modelinde ise, RGB Klavye var sadece.
Ya RGB'den vazgeçeceksin ya da 512 GB ekstra alandan.
Diğer özellikler aynı.
RGB klavye hiç önemli değil ya SSD önemli boyut 17,3 güzel aklımı çeldi
Klavye'de sırf RGB var diye ben de üsteki modeli almazdım. SSD ve Ekran boyut avantajı varken.
Hocam Alttakini düşünüyorum klavye hiç önemli değil ya. Afedersin 20 k veriyosun 15,6 inç hesap makinası gibi. Diğeri net görüntü büyük daha avantajlı
MSI Katana GF76 tabiki de.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!