Merhaba Arkadaşlar,
Esenlerde bi özel hastanede ziyaret ettim bi hafta falan önce. Caminde çantamı unuttum.
Hastaneden çıktığımdan 4 saat sonra hatırladım ve güvenliklere aradım dedim ki çantamı hastanede bi yerde unuttum böyle ve öyleydi ve kamera var içinde, güvenlik temsilcisi nereli olduğumu sordu ( Afrikaliyim bu arada) memleketimi söyledim neyse geri dönüş sağlarız dediler getiren olursa biz de bakarız dedi.
Sonraki gün gittim çantamı sormaya ve yok dediler güvenlik kamera kayıtlarına bakar mısınız dedim 4 saat kadar baktılar camide giriş çikişim bakıldığında camide unutmuttuğumu görüldü neyse dediler ki "iste çalınmış gozukuyor çalındıysa da kıyafetlerin altında gizmişlerdir neyse gece çalışan arkadaşlarımıza da sorarız onlarda yoksa yoktur varsa da ararız."
Ve hiç aramadılar belli ki çalınmış
Ben güvenlikten bile şüphelendim açıkçası
Kılmak için camiye gelen hasta da bişey mi çalır
Bilemiyorum
Siz ne düşünuyorsunuz ve tavsiyeniz ne
Gerçekten değer verdiğim bişey kaybettim ve unutamıyorum. Oyuzden fiktinizi almak istedim.
Esenlerde bi özel hastanede ziyaret ettim bi hafta falan önce. Caminde çantamı unuttum.
Hastaneden çıktığımdan 4 saat sonra hatırladım ve güvenliklere aradım dedim ki çantamı hastanede bi yerde unuttum böyle ve öyleydi ve kamera var içinde, güvenlik temsilcisi nereli olduğumu sordu ( Afrikaliyim bu arada) memleketimi söyledim neyse geri dönüş sağlarız dediler getiren olursa biz de bakarız dedi.
Sonraki gün gittim çantamı sormaya ve yok dediler güvenlik kamera kayıtlarına bakar mısınız dedim 4 saat kadar baktılar camide giriş çikişim bakıldığında camide unutmuttuğumu görüldü neyse dediler ki "iste çalınmış gozukuyor çalındıysa da kıyafetlerin altında gizmişlerdir neyse gece çalışan arkadaşlarımıza da sorarız onlarda yoksa yoktur varsa da ararız."
Ve hiç aramadılar belli ki çalınmış
Ben güvenlikten bile şüphelendim açıkçası
Kılmak için camiye gelen hasta da bişey mi çalır
Bilemiyorum
Siz ne düşünuyorsunuz ve tavsiyeniz ne
Gerçekten değer verdiğim bişey kaybettim ve unutamıyorum. Oyuzden fiktinizi almak istedim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ya kızım İstanbul'da çocuğunu unutsan bidaha bulamazsın. Unut o kamerayı gitti artık maalesef elinden gelen her şeyi yapmışsın zaten
Uffff
Güvenliklerin alıcanı zannetmiyorum ki mescide gelen insanda onu yapmaz temizlik personelleri olabilirmi bilmiyorum
Bilmiyorum ya güvenliklerin konuşmalarından falan şüphelendim gerçekten bir de nereli olduğumu neden soruyorlar telefonda
Normalde öyle bi soru sormamaları gerek ozm karakola gidin şikayette bulunun kameraları emniyet incelesin
Ben olayı anlamadım. Hastaneyi ziyaret ettim diyorsunuz Cami bu işin neresinde?
Hastanede bi arkadaşıma yardımcı oluyordum ve namaz kılmak için hastanedeki camiye gittik
Yani mescide gittiniz, şimdi anladım. Cami içinde kaybolsaydı bulunurdu ama hastane içinde bin çeşit insan var, mescide başla niyetle çok insan gelir. Güvenlikler güvenli olmayabilir. Başhekim vs daha üst düzey insanlara ulaşmaya çalışın
Ben şu kısmı da anlamayamadım. Kamera kayıtlarına beraber mi baktınız? Kimin aldığı bulunabilir diye düşünüyorum. Kamera küçük müydü? Çanta içine konulsa anlaşılmaz mı? Kamera kayıtlarını izlemeye devam edin bakalım güvenlikler içeri girmiş mi
Ayy cami ve mescit farklı oluyor anladığım kadarıyla.
yorum için teşekkürler
Evet mescitte ezan okunmaz ama namaz kılınır💛 ben hastaneden çıkıp farklı bir camiye gittiniz sandım. İçimden diyorum ki camide kaybolan şeyi niye hastane güvenliğine soruyor 🙈 şimdi anladım ama
Evet kamera kayıtlarına beraber baktık 4 saat kadar izledik ×2 hız ile yanı akşam saat 5a kadar neler olmuş onu izledik.
Gecede ne olmuş izlemeyi rica ettim ama gerek yok dediler böyle ve öyle olabilir dediler gece çalışan arkadaşlarımıza da sorarız ve bulursak ararız zaten dediler Ben de ne yapabilirim tamam dedim.
Zaten bu yüzden daha çok şüphelendim.
Kamerayı sadece değil çanta da yok bir de Okadar küçük değildi bildiğiniz kız çantasıydı!
Poşet içine konulsa bile anlaşilir bence ama çok incelemek lazım.
Hmm ebatlar da büyükmüş. Bulunabilir. Şikayet edeceğinizi güvenliğe söyleyeyin. Biraz panik olsunlar. Bu panikle belki aldılar geri verirler. İncelemeleri için mahkemeye başvurun ya da polise
her şey denecem inşhAllah
Güzel yorumlarını için teşekkürler
Rica ediyorum iyi akşamlar. Bulsanız haber verim lütfen. Dua edeceğim 🌿
Güvenlikler almış olabilir
Onlar aldıysa yapabileceğim bişey var mı sizce
valla bilemiyorum kanıt yoksa bir şey yapamazsın
kayıp ilanı ver yaa
Nereden verebilirim ya
değeri ne kadardi?
ilan verecegin yer değerine gore olmalı
Esenler'de hangi hastane hangi mahallesi
Polise gittinmi
Yok bişey yapabilirler mi
Sen genede git. Ne olur ne olmaz
Ayvallah
En bastan gitmen lazimdi polise. Kolay gelsin.
Ayrica camiden ayakkabi calindigina gore. Canta da calarlar.