bütçem çok kısıtlı ve yeni bir bilgisayar almam gerekiyor. fiyatlar uçmuş durumda ve ben bu dönem bölüme geçeceğim için almaktan başka çarem yok. bir bilgisayar mühendisiliği öğrencisini idare edecek bilgisayarın minimum özellikleri ne olmalı?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18https://www.teknosa.com/hometech-alfa-470c-intel-celeron-n4020-4gb-ram-128gb-ssd-14-w10-notebook-p-125034189
Sanırsam en fazla bunu alabilirsin. Bence bu da gayet iyi. Windows 11'e de bir şekil yükseltme yolunu bulursun.
Ben desteklenmeyen bilgisayarlara Windows 10'un ve Windows 11'in iso dosyasını indirip, Windows 11'in içindeki install. Vim veya install. esd adlı dosyayı alıp Windows 10'un içindeki install. Vim veya install. esd dosyasını silip Windows 11'dekini içine koyuyorum. Sonra Windows 10 iso'sunu flash belleğe yazdırıp kurabiliyorum Windows 11'i.
oyun oynamayacağım. peki minimum özellikleri ne olmalı?
Intel Core I5 3420 - 8GB ram, AMD Radeon HD 7000 serili 15.6 Inç Toshiba laptoplar işinizi görür.
çok teşekkürler
Intel Celeron işlemcili laptoplar almanızı önermem çöp oluyor onlar genelde.
Bütçem yok diyor kız
@Meraklıpanda01 haklisin
bütçem yok sadece 2600 tl civarında birikmiş param var devamını minimum özellikleri tutan bilgisayarın fiyatına göre ailemden benim için kredi çekmesini falan isteyeceğim bu yüzden bütçe belirtmedim
Anladım o fiyatlarda zor ama burs gibi bişeyler olsaydı