İnternet & Teknoloji Xiaomi mi 11lite? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kullanan var mii önerir misinizSamsung a22 mi xiaomi mi 11 lite mi Xiaomi mi 11lite? Cevapla Samsung Soruları Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et
asfarsara Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl ya samsung diyenler hangi kafayla diyor abi hiçmi telefondan anlamıyorusunuz özellikle a 22 ile kıyaslandırıldında bin kere beş bin kere mi 11 lite. hem çok hafif nazik iphonr görünğmlü muhteşem ben kullandım 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Kaca aldin Yorumla asfarsara +1 yıl 3000 e almıştım ilk çıktıgında Yorumla Soran +1 yıl Simdi kac haberin var mi 😔 Yorumla asfarsara +1 yıl valla hiç haberim yok fiyatlara bakmıyorum artık intihar edecem yoksa Yorumla Soran +1 yıl 6bucuk olmuss Yorumla asfarsara +1 yıl ohaaaaaaaaa Yorumla
Hfjlgtflfygkch Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Samsungun a serisi yerine herhangi bi telefon oneririm. Xiaomi ile karsilastirilamaz bile. Xiaomi secin. 1 0 Yorumla
Dark_Night38 Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Mi 10t lite öneririm. Çok araştırdım ve aldım harika. 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,8b cevap paylaştı. Zamzung tabi ki. Şayomi leş 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 11,7b cevap paylaştı. 11 Lite tercih et. A22 çok düşük kalır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
ya samsung diyenler hangi kafayla diyor abi hiçmi telefondan anlamıyorusunuz özellikle a 22 ile kıyaslandırıldında bin kere beş bin kere mi 11 lite. hem çok hafif nazik iphonr görünğmlü muhteşem ben kullandım
Kaca aldin
3000 e almıştım ilk çıktıgında
Simdi kac haberin var mi 😔
valla hiç haberim yok fiyatlara bakmıyorum artık intihar edecem yoksa
6bucuk olmuss
ohaaaaaaaaa
Samsungun a serisi yerine herhangi bi telefon oneririm. Xiaomi ile karsilastirilamaz bile. Xiaomi secin.
Mi 10t lite öneririm. Çok araştırdım ve aldım harika.
samsung bir adım önde tabiki
Zamzung tabi ki. Şayomi leş
11 Lite tercih et. A22 çok düşük kalır
Xiaomiden şaşma
xioami al
Bence uzak dur.