Ünlü manken, fenomen ve iş kadını Kylie Jenner, 300 milyon takipçiyle Instagram’da en çok takip edilen kadın olmuş. Ayrıca bu rekor sayı Jenner’ı, 388 milyon takipçili Cristiano Ronaldo’nun ardından platformun en çok takip edilen ikinci insanı yapmış.
Kylie Jenner, Instagram'da 300 milyon takipçiye ulaşan ilk kadın olmuş. Sosyal medyada kimleri takip ediyorsun?
İnternet & Teknoloji konusunda 443 cevap paylaştı.
Geçenlerde bir tweet görmüştüm. Yıllar önce çekilen yabancı dizide aşık olduğun kişiyi eklersin, yaşlandığını görürsün. Bir süre takip edip yeni birine aşık olunca çıkartırsın. Benim durum da bu. Normalde hiçbir ünlüyü takip etmem sadece dizide görüp aşık olduklarımı ajjajxjwjx
🤣🤣Bu kadın şurada olumsuz yorum yapan erkeklere dmden iki güzel kelime atsa var ya anında ekler de. Kedi ulaşamadığı ciğere anladınız siz onu. Kadınlar da hasetlikten ötürü orasını burasını açıyor ondan oluyor diyor. Sen de varsa o vücut sen sergile o zaman , sen de böyle bir vücud asla olamaz kabul et ve ötede ağla.🤣🤣 Bugün kü ruh halim çok değişik maalesef biraz patavatsızım.🐳
Benim için bilim ilim okumuş başarmış insanlar önemli bir mühendis uçak yapmış veya araba üretmiş nasıl başarmış o kişiyi Araştırırım başarısındaki sır ne önemli konular bunlar.
Bu Kylie den bin kat daha güzel insanlar varken, bu kadın nasıl oluyor da bi ton estetik yaptırıp, sonra bu kadar zengin ve beğenilen bir insan oluyor cidden anlamıyorum.
Sosyal medya sistemi ve insanların bakış açısı da artık ters işliyor
Selana gomezdi en çok takipçili karı şimdi bu mu olmuş
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bende kadın olsam, paramla estetik yaptırır, sonra modelim diye çıplak fotoğraflar paylaşır, ünlü insanlarla 'sevgili' olurum. Daha sonra benim de 300M takipçim olur.
Zor bir şey değil. Zor olan, bunların hepsini helâl yoldan yapabilmektir. Bu yüzden Kylie'nin yaptığı benim gözümde pek büyük bir başarı değil.
mütevazi ne demek biliyor musun sen? hal ve tavırla alakalıdır kiyafet ne alaka ve emin ol onun yaşayış tarzına göre bunlar çok normal dikkat çekmek için değil zaten böyle giyindiği için paylaşıyordur kadın tesettüre mi girsin amerikada yaşıyor her şey rahat özgür
Hahahaha dikkat çekmek için değil mi 😂😂😂 mankenlik yapıyor mankenlerin amacı gösteriş yapmak zaten. Süsleniyor püsleniyor abazaları tatmin ediyor. Nerede yaşadığı önemli değil ki Türkiye'de de yaşayıp onun gibi olanlar var Tesettürlü olmayan her kadın onun gibi yapmıyor ki
Neden bu kadar kıskançsınız? Fikrinizi söylemeniz de hiçbir sorun yok ama Kylie'yi aşağılayarak fikir belirtemezsiniz. Yok estetikle yok işini iyi yapmıyor. Olayları karıştırıp saçmalamayın, sadece kiskaniyorsunuz, cekemiyorsunuz
Bende gotümü şisirsem memelerimi böyle yüzümü estetikle seksi çekici yapcam başta. Türrkiye bir dünya takipçi ederim ne takip edicem onlar beni takip etsin çok sıkıcı hayatlar😀😓😒😌
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Cogunlugu se, xsi oldugu icin takıp ediyor iste Cokta hakettigini düşünmüyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
bu da demek oluyor ki dünyada en az 300 milyon abaza olduğu kesinleşmiş ve tescillenmiş oldu 😀😀😀
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Yeliz Yeşilmen dururken bu kadının 300 milyon olması aşırı saçma. Yazıklar olsun.
Aynen Çok Doğru Söyledin Zaten Vücudunu Sergileyen Gösteren Hemen Şöhreti Ünü Kapıyor Abazan Sapık Çok Var çünkü Kapalı olsan Değer görülmüyor maalesef Asıl Kapanmak en iyisi vücut sergilemek or buluktir
Ünlü Olmak İçin İnsan Ahlaki Bırakır mi? Bu Nasıl İğrençlik Böyle Ün Şöhret emekle hakkıyla olmalı insanın Ünlü Olmak mı ister insan Ahlak bozmadan Güzel işlerde bulunsun Böyle açılma nin riski de var Tecavüz maalesef sapıklar herkese bakıyor ama açık daha riskli
Hadi Bunlar Yabancı Zaten Bunlara bir şey demiyorum ben Benim Sözüm Müslüman olup da Ahlaksız pozlar veren acilanlara ulan Sen müslüman sin dimi yani ne hakla Açılır Böyle edepsizlik yaparsın böyle söyleyince hemen lafları Hazır Sanane laik özgür ülkeyiz de He cehennem de görürler özgürlüğü
Doğrusu Edepsiz Ahlaksız Rezil Pislikler İnsan Allah'tan Korkusu olmalı şimdi Bunlar şey düşünüyor nasıl olsa allah affeder Allah merhametli ya Bundan fırsat biliyorlar Tamam yüce Allah Merhametlidir Kullarını affeder ama Bile Bile haram islersen tövbe etmezsen Af mi bekliyorsunuz yani Allah'ın affetmesi için tövbe etmek ve bir daha asla yapmamak tir Başımızda ki devlet de Rezil Bu kadar özgür bırakmamalı Türkiye yi Fazla özgürlük zarar Getiriyor Çünkü
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Kylie Jenner, Instagram'da 300 milyon takipçiye ulaşan ilk kadın olmuş. Sosyal medyada kimleri takip ediyorsun?