İkisinide kullanan birisi kullanıcı deneyimini paylaşabilir mi? Bende şu an iphone 6s var hangisine geçeyim? Arada ciddi bir 5000 liralık fark var 11 ile 13 arasında.6 sene kullanmayı düsünüyorum.
Hmm 12 al bak keyfine diyosun. 12 pro 16 bin ya da 17 bin olsa inan 13 yerine direk 12 pro alcam neden dersen düz seriler 11 den beri 4 gb ram kullanyo ve 4 gb ram gelecekte adım gibi emibim yeterli olmucak ama 12 pro ve 13 pro 6 gb ram barındırıyor. Ram cok onemli cünkü telefonu 5-6 sene kullanıcma ve 5-6 senede teknoloji , uygulamalar vs bayagı geliscek artk 4 gb kaldırmayabilir tereddütlerim var cok işte
Maksat iphone cktıkca almak degil verilen paranın karsılıgı. Bir telefona 16 bin verp 3 sene kullanmak sahsen benim icin fayda/maliyet olarak işime gelmiyor. Bakalım hayırlısı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çok fark var bende arad kaldım 12 aldım 😉
Valla dediğin gibi 12 Şu an cok hesaplı geliyor
12-13 birbirine çok yakın ama 11 uzak onlardan kıyaslanmaz
Hmm 12 al bak keyfine diyosun. 12 pro 16 bin ya da 17 bin olsa inan 13 yerine direk 12 pro alcam neden dersen düz seriler 11 den beri 4 gb ram kullanyo ve 4 gb ram gelecekte adım gibi emibim yeterli olmucak ama 12 pro ve 13 pro 6 gb ram barındırıyor. Ram cok onemli cünkü telefonu 5-6 sene kullanıcma ve 5-6 senede teknoloji , uygulamalar vs bayagı geliscek artk 4 gb kaldırmayabilir tereddütlerim var cok işte
O kadar gelceğe kadar on tane iphone çıkar bence böyle düşünme
Maksat iphone cktıkca almak degil verilen paranın karsılıgı. Bir telefona 16 bin verp 3 sene kullanmak sahsen benim icin fayda/maliyet olarak işime gelmiyor. Bakalım hayırlısı
11 alacaksan pro max al derim bende aldım çok güzel bir telefon 13 ile arasında çok fark yok
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!