İnternet & Teknoloji Tablet önerebilir misiniz? armahoras Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor max 3300 tl bandında oyun oynayabilecegim tablet oneriniz var mi? Tablet önerebilir misiniz? Cevapla Oyun Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
KAPTAN_KöRK Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl hımm. Fiyat yüksek olsa idi kesinlikle Ipad al derdim. İPad ve diğerleri diye ayırırım direk. Ama Yinede Samsung modellere bak onlardaki iyi 1 1 Yorumla armahoras +1 yıl tesekkur ederim Yorumla
balhatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 86% +1 yıl Lenovo tam modelini hatırlamıyorum elimde olan tablet bu 1 2 Yorumla armahoras +1 yıl nasil peki? oyun falan oynuyor musun? Yorumla balhatunn +1 yıl Ben oynamıyorum ama kardeşim oynuyor oyunları öyle basit oyunlar da değil yani😂 Yorumla
Kıymazz Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Tablete 5 kuruş para verilmez ister 3300 tl lik al ister 10 bin tl lik al bi. zaman sonra donuyor 1 1 Yorumla armahoras +1 yıl vala inanmazsin belki, bi arkadas sordu bana, bende buraya bi soruyum dedim, yoksa ben olsam gidip bi telefon alirim ekrani buyuk daha iyi Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 575 cevap paylaştı. Lenovonun modellerine bakabilirsin uygun olanları gerçi şu an hepsi yuksek ama internetten al derim 1 1 Yorumla armahoras +1 yıl tesekkur ederim Yorumla
crazyboys54 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 448 cevap paylaştı. https://www.hepsiburada.com/lenovo-tab-p11-4gb-64gb-11-tablet-gri-za7r0008tr-p-HBCV00000U1D15 0 0 Yorumla
Sikkinbaskabirisi Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Oyun oynamak için tablet alma devri ne zaman başladı?:D 0 0 Yorumla
Ajan_07 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Huwai, samsun, Xiaomi 1 2 Yorumla armahoras +1 yıl marka tamamda model ne olabilir? mesela samsung galaxy tab s6 lite gibi Yorumla Ajan_07 +1 yıl Reis huwai pahalı, xiamoi de öyle yinede sen bilirsin Samsung ucuz tab A serisine bak Yorumla
AnNihiLaTor_ Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Vatandan al personeller yardımcı oluyor 1 1 Yorumla armahoras +1 yıl vatan biraz sapliyo gbi ama yine bakarim. tesekkur ederim Yorumla
Gulcececece Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Apple’ın stabil oluşunu çok seviyorum ama güncel fiyatları ve oyuna karşı nasıl olduğu konusunda bir fikrim yok. Sanırım sonraki en iyi marka da Samsung. Ne beklediğinize göre karar verin bence. 0 1 Yorumla armahoras +1 yıl oyun icin ☺️ Yorumla
gokhan_s3 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Lenova 1 1 Yorumla armahoras +1 yıl model verebilir misiniz? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
hımm. Fiyat yüksek olsa idi kesinlikle Ipad al derdim. İPad ve diğerleri diye ayırırım direk. Ama Yinede Samsung modellere bak onlardaki iyi
tesekkur ederim
Lenovo tam modelini hatırlamıyorum elimde olan tablet bu
nasil peki? oyun falan oynuyor musun?
Ben oynamıyorum ama kardeşim oynuyor oyunları öyle basit oyunlar da değil yani😂
Tablete 5 kuruş para verilmez ister 3300 tl lik al ister 10 bin tl lik al bi. zaman sonra donuyor
vala inanmazsin belki, bi arkadas sordu bana, bende buraya bi soruyum dedim, yoksa ben olsam gidip bi telefon alirim ekrani buyuk daha iyi
Lenovonun modellerine bakabilirsin uygun olanları gerçi şu an hepsi yuksek ama internetten al derim
tesekkur ederim
https://www.hepsiburada.com/lenovo-tab-p11-4gb-64gb-11-tablet-gri-za7r0008tr-p-HBCV00000U1D15
Oyun oynamak için tablet alma devri ne zaman başladı?:D
Huwai, samsun, Xiaomi
marka tamamda model ne olabilir?
mesela samsung galaxy tab s6 lite gibi
Reis huwai pahalı, xiamoi de öyle yinede sen bilirsin Samsung ucuz tab A serisine bak
Vatandan al personeller yardımcı oluyor
vatan biraz sapliyo gbi ama yine bakarim. tesekkur ederim
Apple’ın stabil oluşunu çok seviyorum ama güncel fiyatları ve oyuna karşı nasıl olduğu konusunda bir fikrim yok. Sanırım sonraki en iyi marka da Samsung. Ne beklediğinize göre karar verin bence.
oyun icin ☺️
Lenova
model verebilir misiniz?