İnternet & Teknoloji Metaverse evreni Sanalika'ya benzer mi acaba? kafamıngüzelligi Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Çocukken Sanalika diye bir oyun oynardık bildiğin sanal dünya işte cafeler, barlar, restoruantlar aklınaza gelebilecek her türlü şey vardı. Metaverse Sanalika gibi bir yer mı olacak acaba ne diyorsunuz 😅#kafamıngüzelligi Metaverse evreni Sanalika'ya benzer mi acaba? Cevapla İş Soruları Çocuk Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
YoğurtluÇikolata Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Balık tutarken musa gülşah çek git bebeğimi dinlerdim, güzel günlerdi ya olur mu olur 😀 1 4 Yorumla kafamıngüzelligi +1 yıl Ben Tripkolik dinlerdim 😂 Yorumla YoğurtluÇikolata +1 yıl Offf anılar 😀 Yorumla kafamıngüzelligi +1 yıl En çok nerde takılırdın 😃 Yorumla YoğurtluÇikolata +1 yıl Millet bahçesi vardı ordaydım 😀 çöp toplar trene binerdim bide üf güzeldi hakket ya Yorumla
konrathamilton Takip Et Xper 5 Yaş: 59 , eic 94% +1 yıl Yaşadığımız dünyanın da bir metavers olabileceği şüphesi... 0 0 Yorumla
Deliyimbendeliyim Takip Et Master Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 687 cevap paylaştı. hayır çiftlikbank a benziyor ama tosun para kazandırıyordu metevarse b*k bile vermiyor 0 1 Yorumla konrathamilton +1 yıl e ben nası kazandım? Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Ay ne bilem benzemez herhalde 0 0 Yorumla
crazyboys54 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 448 cevap paylaştı. Manga - Bir Kadın Çizeceksin şarkısı gibi 0 0 Yorumla
çarliabiniz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 74% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 528 cevap paylaştı. Bence daha iyisi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Balık tutarken musa gülşah çek git bebeğimi dinlerdim, güzel günlerdi ya olur mu olur 😀
Ben Tripkolik dinlerdim 😂
Offf anılar 😀
En çok nerde takılırdın 😃
Millet bahçesi vardı ordaydım 😀 çöp toplar trene binerdim bide üf güzeldi hakket ya
Yaşadığımız dünyanın da bir metavers olabileceği şüphesi...
hayır çiftlikbank a benziyor ama tosun para kazandırıyordu metevarse b*k bile vermiyor
e ben nası kazandım?
sanalikanın gelişmişi desek yanlış olmaz
Ay ne bilem benzemez herhalde
Manga - Bir Kadın Çizeceksin şarkısı gibi
sanalikayla alakası yok knk
decentreland buna benzıyor ama daha ham pişmedi
Bence daha iyisi
Aynı tat olmaz