İnternet & Teknoloji Telefonumun kamerasının yanında kırmızı ışık yanıyor. Bunu nasıl kapatabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bugün durduk yere telefonumun kamerasinin yanında kırmızı ışık yanıp sönmeye başladı. Bu neden oldu? Nasıl kapatabilirim? Telefonumun kamerasının yanında kırmızı ışık yanıyor. Bunu nasıl kapatabilirim? Cevapla Telefon Soruları Kamera Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
candeveci3434 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Pil durumuna baktınız mı? Veya güncelleme bildirimi içinde olabilir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Telefonumun şarjı var. Şimdi açıp kapattım ışık yanmıyor umarım burada hic yanmax Yorumla candeveci3434 +1 yıl Yanmaya devam ederse telefoncuya sorun Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Pil durumu ile ilgili olabilir 0 6 Yorumla Soran +1 yıl 80 şarjim Yorumla technocrates +1 yıl Şarja takılı değilken de yanıyor mu? Yorumla Soran +1 yıl Şu an şarja takılı değil zaten Yorumla technocrates +1 yıl Kapatıp açmayı denediniz mi? Yorumla Soran +1 yıl Evet daha demin denedim şu an ışık yanmiyor Yorumla technocrates +1 yıl Takılmış olabilir yazılımsal olarak. Sorun olacağını sanmam. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Şarj az 0 2 Yorumla Soran +1 yıl şu an 80 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm teşekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Pil durumuna baktınız mı? Veya güncelleme bildirimi içinde olabilir
Telefonumun şarjı var. Şimdi açıp kapattım ışık yanmıyor umarım burada hic yanmax
Yanmaya devam ederse telefoncuya sorun
Pil durumu ile ilgili olabilir
80 şarjim
Şarja takılı değilken de yanıyor mu?
Şu an şarja takılı değil zaten
Kapatıp açmayı denediniz mi?
Evet daha demin denedim şu an ışık yanmiyor
Takılmış olabilir yazılımsal olarak. Sorun olacağını sanmam.
Şarj az
şu an 80
Hmm teşekkür ederim