Facebookta arkadaş listemden silmeye çekindiğim birisi var ve Bundan sonra göndereceğim paylaşımları görmesin istiyorum. Böyle bir ayar var mı?

Bazı nedenlerden ötürü arkadaş listemden silemediğim birisi var facebook listemde. Ve bu kişi aşırı meraklı ve başkalarının hayatını paylaşımlarını didik didik inceleyen biraz fesat birisi anlayacağınız. Onu silmeye kalksam büyük ihtimalle onu da anlar ve benim için pek iyi olmaz... Bu yüzden listemde dursun ama yaptıklarımı paylaştıklarımı görmesin istiyorum.

sorum şu ki, Bu kişi listemde durmaya devam etsin... ancak bundan sonra yapacağım paylaşımları göremesin... yani en fazla beni face a girmiyor sansın ya da paylaşım yapmıyor sansın... paylaşımlarımı o kişinin görmesini engelleme şansım var mı? Zaman tüneline birşey eklerken ayarlardan kimin görüp göremeyeceği ayarlanabiliyor ancak her seferinde bu ayarı yapmayı unutabilirim.. başka yol var mı?
Facebookta arkadaş listemden silmeye çekindiğim birisi var ve Bundan sonra göndereceğim paylaşımları görmesin istiyorum. Böyle bir ayar var mı?