İnternet & Teknoloji Sosyal medyada tanışılan kişiyi kendinden uzaklaştırmamak için neler yapılabilir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Ben hep aynibi yapiyomda xd Güncellemeler+1 yıl U zak las tir ma mak ya neden dikkatsizsiniz bu kadar Sosyal medyada tanışılan kişiyi kendinden uzaklaştırmamak için neler yapılabilir? Cevapla Sosyal Medya Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Fasofisobunlar97 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl Direkt sil engelle. Bikac gün sonra sıkılan bı tipsen kimseyle tanışma konuşma. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hof nalaka bu dediginiz erkekler oluoo Yorumla Fasofisobunlar97 +1 yıl Himm tutkunu kaybetme. Yorumla
Revengelily Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Bence onun hoşlandığı konulardan konu açmaya devam edersen hoş bi şekilde konuşursan mesajlarına fazla geç bakmazsan konuşmaya devam edersiniz:) 0 0 Yorumla
secret0706 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl konuşmayı eğlenceli hale getirmeye çalış sıkıcı sıradan naber nasılsın gibi olmasın sürekli 0 0 Yorumla
Kardelençlb Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Sürekli naber nasılsın iyi misin diye sıkıcı bir hale getirmek 0 1 Yorumla Kardelençlb +1 yıl Getirmemek* Yorumla
mandıra_filozofu Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Basican engeli ne ugrasicaksin ki 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka ben uzun sursun diom engel dio? Yorumla mandıra_filozofu +1 yıl 🙈 sabah sabah yanlis okumusum uzaklaştırmak diye okumusum Yorumla Soran +1 yıl Simdi cvp verir msiniz Yorumla mandıra_filozofu +1 yıl Cok fazla uzatmadan reele taşıyarak, reelde taniyarak Yorumla
MertURFALI Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Aklina ne geliyosa onu yap baştan çikar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl bende uzun sursun iatiyorumm tanissakmi 🙂🥰 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayir kalbim dolu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl uzuldum Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Eskilerini anlat 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Uzaklastirmamak ya Yorumla
DONDUMDENEOLDU Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 96% +1 yıl Sebep? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yani iliski uzun sursun dieee Yorumla DONDUMDENEOLDU +1 yıl Neden bu kadar uzun iliski takintilisin. Neden akışına bırakmıyorsun ? Yorumla Soran +1 yıl Takintili oldugumu nerden cikardin tanimiosn beni. Sadece hemen bitince uzuyo bu beni. Yorumla DONDUMDENEOLDU +1 yıl Ben takintili degilim ama ben de uzun severim ilişkiyi senin gibi. Yorumla
Yğtalp095 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Bas engeli gitsin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Anlamadimm Yorumla Yğtalp095 +1 yıl Yani sanal seks falan yaparsın Yorumla Soran +1 yıl Uf akliniz fkrnz cnsllik ne alakaysa smd Yorumla Yğtalp095 +1 yıl Ne bilim nasıl elde tutulur ki 🤔😳 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Direkt sil engelle. Bikac gün sonra sıkılan bı tipsen kimseyle tanışma konuşma.
Hof nalaka bu dediginiz erkekler oluoo
Himm tutkunu kaybetme.
Bence onun hoşlandığı konulardan konu açmaya devam edersen hoş bi şekilde konuşursan mesajlarına fazla geç bakmazsan konuşmaya devam edersiniz:)
konuşmayı eğlenceli hale getirmeye çalış sıkıcı sıradan naber nasılsın gibi olmasın sürekli
Sürekli naber nasılsın iyi misin diye sıkıcı bir hale getirmek
Getirmemek*
Basican engeli ne ugrasicaksin ki
Ne alaka ben uzun sursun diom engel dio?
🙈 sabah sabah yanlis okumusum uzaklaştırmak diye okumusum
Simdi cvp verir msiniz
Cok fazla uzatmadan reele taşıyarak, reelde taniyarak
Aklina ne geliyosa onu yap baştan çikar
sohbet muhabbet iyi olmalı
bende uzun sursun iatiyorumm tanissakmi 🙂🥰
Hayir kalbim dolu
uzuldum
engelle her yerden, uğraşma..
Eskilerini anlat
Uzaklastirmamak ya
Sebep?
Yani iliski uzun sursun dieee
Neden bu kadar uzun iliski takintilisin. Neden akışına bırakmıyorsun ?
Takintili oldugumu nerden cikardin tanimiosn beni. Sadece hemen bitince uzuyo bu beni.
Ben takintili degilim ama ben de uzun severim ilişkiyi senin gibi.
Bas engeli gitsin
Anlamadimm
Yani sanal seks falan yaparsın
Uf akliniz fkrnz cnsllik ne alakaysa smd
Ne bilim nasıl elde tutulur ki 🤔😳