Ya ben üniversitede açmıştım kız hesabı çocuğun birini trollemiştim kaymakam şoförüydü ama tam zopalık sevgilim var diyorum olsun buluşalım demişti bende söverek çağırdım kafeye bunu 5 saat bekletmiştim şerefsiz hak etmişti birde canım başka zaman buluşalım demişti mal çok yani
11 12 yaşlarında açıp kendimden yaşça büyük bir çocukla konuşmuştum. Resim koymamistim ama ismimi cismimi yaşımı hepsini yalan söylemiştim. Bi süre sonra karşı taraftan duygularıyla oynadığımı hissedip konuşmayı kesmem gerekmisti. Uzun süre çok üzülmüş vicdan yapmıştım. O üzüntüden sonra birdaha öyle birsey hiç yapmadim :)
Çok önceden açmıştım neden açtığımı bile hatırlamıyorum... şu an sosyal medya kullanmıyorum ama nadiren olsa bir şeye bakmak için girdiğim bir hesabım var bu fake hesap sayılır mı bilmiyorum
Mor çerçeveli Ümit Can Uygun hesabı açmıştım evinde ikinci tc kızı öldükten sonra. İlk gece 1000 takipçiyi geçtim. DM'me erkekler küfür ediyordu tc kızları nude atıyordu.😎 Nude atanlar ağırlıklı 18 yaş altıydı.
Sadece sahte olmak istedigimiz yer şu sanalda aptalca takilmak ve bazen ise sitrese çok iyi gelmesi realde dogru olalim sahte olmayalim onemli olan bu olsada 3 tane kisiligimiz var sanirim anneye ayri arkaşa ayri sevdigine ayri 🤗🤙
Açtım var. Sebebi temel olarak şu Magazin sayfalarını ve bazı ünlü insanları takip etmek istiyorum bunu kendi hesabimdan yapinca arkadaslarimin paylasinlarini goremedigim oluyor işte bu yüzden.
İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı.
Şu an bir Instagram hesabı kullanıyorum fake zaten benim kendi hesabım yok sadece bir tane var oda fake
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
ortaokuldaki cringe zamanlarımda açmıştım. tabi o zamanlar ask. fm'den kız veya erkek fotoğrafları ve çok fazla kullanılan isimlerden... az kandırmadık biz de
Lise zamanı açmıştım bir tane fotoğrafsız falandı , numaram eklenmiş açarken dayım aramıştı senin adına hesap açmışlar şikayet et demişti bilmiyorki benim hesabım 😂 kapattım yakalanınca 🤦🏻♀️
@Tatlı_günahlar hayır açmadım ilk açtığım da zaten mesajlar geliyodu face hesapsın kız mısın erkek mısın şikayet ederim falan korktuydum açıkçası 5 yıl önce falan bu olay