Eski olmadan yenisi olmuş. O yüzden ikisinden de nefret ediyorum. Hadi eski sevgilim köpek oğlu kopekti en basit bir kız bir kıza nasıl böyle bir şey yapar ya ay birde görsen kızı öyle çirkin karakter sıfır. Daha biz ayrılmadan sürekli ona yazıyordu.
Bakmam lazım baktıkça nefret ediyorum. Bir hafta olmadı daha ayrılalı nefret duygusunu içime sokmasaydim kim bilir ne kadar acı cekerdim aylarca belki yıllarca
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Liliye girilmedigini kim soyledi
İstersen bak. Netten giremiyorum
Uygulamasına giriliyormu bilmiyorum
Ben girdim eski manitama baktım 🙈😄🤣🤣 günlük rutinim
Nasıl girdin ya ben giremedim
Evet nasıl girdin merak ettim
Yahu normal girdim. herzmaanki gibi iste
Uygulama mi web sitesi mi
Nasıl bir zevk anlamadım. Bi arkadaşım yüzünden Instagram hesabımı kapatmak zorunda kaldım😂 canlitvizle. kim sayfasından da bakılıyor
@feleğinyeşilköşkü Ya çok teşekkür ederim sayende girebiliyorim üstelik hiç giriş yapmama gerek kalmadan 😃
@burcusennn rica ederim ne demek 😃 yaradı mı ise bari?
Evet yaradı 🤣 birtane uspunun hesabına baktım 🤣
@burcusennn haydaaa😀 niye öyle dedin ki? Eskinin yenisi mi yoksa?
Eski olmadan yenisi olmuş. O yüzden ikisinden de nefret ediyorum. Hadi eski sevgilim köpek oğlu kopekti en basit bir kız bir kıza nasıl böyle bir şey yapar ya ay birde görsen kızı öyle çirkin karakter sıfır. Daha biz ayrılmadan sürekli ona yazıyordu.
@burcusennn ikisi de ya. şak salla gitsin. Bakman bile hata. Öfkeni çok iyi anlıyorum ama onlara vakit ayırman, üstüne sinir olmana bile yazık.
Bakmam lazım baktıkça nefret ediyorum. Bir hafta olmadı daha ayrılalı nefret duygusunu içime sokmasaydim kim bilir ne kadar acı cekerdim aylarca belki yıllarca
@burcusennn kıyamam daha yeni olmuş. Bence ne kadar uzak durursan o kadar iyi. Tecrübeye dayalı bir tavsiyedir.
İnşallah bana bunları yaşattığı için bin pişman olur çok istiyorum. Pişman olsa bile kabul etmem sadece o ana şahit olmak isterdim tabi
@burcusennn zaten kendine az bi saygın varsa değil kabul etmek muhatap bile olmaman gerekir.
Aynen
@burcusennn umarım bir an önce atlatırsın 😊
Teşekkür ederim 😊
Canli tv ye baktım ben. Giremiyorum reklam falan diyor
Burcu girmiş ama
Nasıl giriliyor bi yardım edin. Benimde acil durumum var
Web sitesine gir bakmak istediğin kişinin kullanıcı adını gir profili çıkacak tıkla 50 saniye bekle dicek sonra başlat çıkacaktı ona tıkla bu kadar
Reklam izle diyor. İzliyorum yine bakamıyorum
Bende öyle bir şey çıkmadı istersen bakmak istediğin kullanıcı adını bana özelden at. Ben ekran videosu alıp sana atayım
Xperim düşük yazamıyorum. Sen yazarmısın
Bana da bakıverin madem o kadar şaaptınız ya😅
Fixlenmiş diye
Evet girilmiyor
Bunlar ne
Bunlar ne ls