İnternet & Teknoloji 9 yillik laptop açılış sürem nasıl? defe60 Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 9 yildir format dahi atmadiğim laptopumun acilis suresi :) Not : Bilgisayar teknisyeniyim 9 yillik laptop açılış sürem nasıl? Cevapla Laptop Soruları Bilgisayar Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ConnectingGirl Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 25 +1 yıl 8 sn çok iyi ya cidden :) Benimde Toshiba notbook var 8 saatte anca açılıyor cidden :D 1 0 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 435 cevap paylaştı. 32gb şirket bilgisayarı açılmıyor. Bu nasıl açılsın. 0 7 Yorumla defe60 +1 yıl 12-13 sndi normalde bugun sasirtti beni :) Yorumla Zindanadasi +1 yıl Bios açılışında 4 sn yer gerisi bilmem. Yorumla defe60 +1 yıl Biosdan sonra direk geliyor zaten :) Yorumla Zindanadasi +1 yıl Kaçıncı nesil işlemci ve modeli Yorumla defe60 +1 yıl İ5, 4200u , son model demisim yanlis soylemisim eskide kaldim sanirim :) Yakin zamanda ssd takcam hizli acilsada isleyis yavas gibi Yorumla Zindanadasi +1 yıl Bizim PC’yi çöpe atalım 😅 Yorumla defe60 +1 yıl Yok usta sadece acilisi hizli benimkinin :) gerisi yavas degil hizlida degil:) Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı. ssd ya da m2 haricinde olcagını sanmam. programla olcagını sanmam 0 12 Yorumla defe60 +1 yıl Ssd yok Yorumla defe60 +1 yıl Program acilis suresini gosteriyor. Yorumla scorpion026 +1 yıl programla pcnin açılısını kısaltcagını sanmıyorum diyorum. sistemin ne hangi windows var? Yorumla defe60 +1 yıl w10 , p Yorumla scorpion026 +1 yıl sistem? Yorumla defe60 +1 yıl 8 gb ram , i5 son , 1 tb hdd 2 gb ekran karti Yorumla scorpion026 +1 yıl 9 yıllık pc ama i5 son? ssd olmadan zor senin iş Yorumla defe60 +1 yıl 9 yil onceki i5 sonda kalmisim ben :) ssd yok. Yorumla scorpion026 +1 yıl bu donanımla inanmam Yorumla defe60 +1 yıl Zamanin en iyi laptopuydu ve baya para vermistim :) Yorumla defe60 +1 yıl Ssd oneriniz varsa alabilirmiyim? Yorumla scorpion026 +1 yıl zamanın enm iyisi olabilir ama şuanın değil. ssd bütçene göre değişir. bende samsunf kingston ve curcial m2 var Yorumla
MütefekkirSeyyah_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 77% +1 yıl Ssd mi var?#Vesselam 0 20 Yorumla defe60 +1 yıl Hdd mevcut. Normalde 12-13 snde acardi bugun sasirtti Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl Uykuda ya da hazırda bekliyordur.. 12-13 sn de iyi hdd de Yorumla defe60 +1 yıl Off konumu ve soğuk. Uykuda 3-4 sn surer :) Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl Tuhaf bir durum var normal değil çünkü..9 yıllık pc olabilir içini açıp fan temizliği, işlemci temizliği yapıp termal macun yenilediniz mi? Yorumla defe60 +1 yıl Fani yeni degistirdim , bakimlarimi aksatmam , yoğun guc altinda max 71 dereceyi gecemedim. Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl Ssd yoksa bu imkansız gibi Ram o zaman baya hızlı Yorumla defe60 +1 yıl Valla hizli olsada birsey degismiyor ekran karti yetersiz geliyor , suanki oyunlara yetisemiyor Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl 9 yıl olmuş bir zahmet :) Yorumla defe60 +1 yıl 2013 de 23 nisanda kocaman para verdim :)) Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl En son çıkan ekran kartından da alsanız max 3 yıl sonraki oyunları kaldırabilir sonra zaten ekran kartı yenilemek durumunda kalırsınız :)) Yorumla defe60 +1 yıl Ssd alip , rami 16 yaparsam iyilesebilirde ekran hz cok dusuk. kaldi Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl Onlarla pcnin işlem hızı artar..Ekran kartına çok etkisi olmaz ekran kartının rami kendine bağlı zaten Yorumla defe60 +1 yıl Amacim islem hizi zaten :) yeni bi ekran karti alamayacagima gore :) oyun oynatmicak dd Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl :)) Yorumla defe60 +1 yıl Masaustu toplamam lazimda fiyatlar yuksek Yorumla defe60 +1 yıl Laptopu laptop gibi kullanmadim yillardir d Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl Bu işten para kazanıyorsan bu şart..Yani bilgisayardan iş yapıyorsan..Değilse, çok da lazım değil bu fiyat ortamında elektronik cihaz Yorumla defe60 +1 yıl Şu an baska bir işte teknik personelim , para kazanmiyorum gunde 1-2 saat acabiliyorum:) Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl O zaman gerek yok bana kalırsaBende de 8 yıllık laptop var ama ram bile almadım :) Yorumla defe60 +1 yıl Ben senede fan degistiriyorum malzeme olarak :) Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. İyiii 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
8 sn çok iyi ya cidden :) Benimde Toshiba notbook var 8 saatte anca açılıyor cidden :D
32gb şirket bilgisayarı açılmıyor. Bu nasıl açılsın.
12-13 sndi normalde bugun sasirtti beni :)
Bios açılışında 4 sn yer gerisi bilmem.
Biosdan sonra direk geliyor zaten :)
Kaçıncı nesil işlemci ve modeli
İ5, 4200u , son model demisim yanlis soylemisim eskide kaldim sanirim :) Yakin zamanda ssd takcam hizli acilsada isleyis yavas gibi
Bizim PC’yi çöpe atalım 😅
Yok usta sadece acilisi hizli benimkinin :) gerisi yavas degil hizlida degil:)
ssd ya da m2 haricinde olcagını sanmam. programla olcagını sanmam
Ssd yok
Program acilis suresini gosteriyor.
programla pcnin açılısını kısaltcagını sanmıyorum diyorum. sistemin ne hangi windows var?
w10 , p
sistem?
8 gb ram , i5 son , 1 tb hdd 2 gb ekran karti
9 yıllık pc ama i5 son? ssd olmadan zor senin iş
9 yil onceki i5 sonda kalmisim ben :) ssd yok.
bu donanımla inanmam
Zamanin en iyi laptopuydu ve baya para vermistim :)
Ssd oneriniz varsa alabilirmiyim?
zamanın enm iyisi olabilir ama şuanın değil. ssd bütçene göre değişir. bende samsunf kingston ve curcial m2 var
Ssd mi var?
#Vesselam
Hdd mevcut. Normalde 12-13 snde acardi bugun sasirtti
Uykuda ya da hazırda bekliyordur..
12-13 sn de iyi hdd de
Off konumu ve soğuk. Uykuda 3-4 sn surer :)
Tuhaf bir durum var normal değil çünkü..
9 yıllık pc olabilir içini açıp fan temizliği, işlemci temizliği yapıp termal macun yenilediniz mi?
Fani yeni degistirdim , bakimlarimi aksatmam , yoğun guc altinda max 71 dereceyi gecemedim.
Ssd yoksa bu imkansız gibi
Ram o zaman baya hızlı
Valla hizli olsada birsey degismiyor ekran karti yetersiz geliyor , suanki oyunlara yetisemiyor
9 yıl olmuş bir zahmet :)
2013 de 23 nisanda kocaman para verdim :))
En son çıkan ekran kartından da alsanız max 3 yıl sonraki oyunları kaldırabilir sonra zaten ekran kartı yenilemek durumunda kalırsınız :))
Ssd alip , rami 16 yaparsam iyilesebilirde ekran hz cok dusuk. kaldi
Onlarla pcnin işlem hızı artar..
Ekran kartına çok etkisi olmaz ekran kartının rami kendine bağlı zaten
Amacim islem hizi zaten :) yeni bi ekran karti alamayacagima gore :) oyun oynatmicak dd
:))
Masaustu toplamam lazimda fiyatlar yuksek
Laptopu laptop gibi kullanmadim yillardir d
Bu işten para kazanıyorsan bu şart..
Yani bilgisayardan iş yapıyorsan..
Değilse, çok da lazım değil bu fiyat ortamında elektronik cihaz
Şu an baska bir işte teknik personelim , para kazanmiyorum gunde 1-2 saat acabiliyorum:)
O zaman gerek yok bana kalırsa
Bende de 8 yıllık laptop var ama ram bile almadım :)
Ben senede fan degistiriyorum malzeme olarak :)
İyiii