Benim zekama hakaret ederken sen çok edeplisin ben burada konuşunca edepsiz mi oldum:D insan kendi hatasını çuvala basar başksaınınkini duvara asar demişler. Sizinki de o hesap oldu.
Ne demogoji yaptın. Cevap veremeyince Türkçemde tuttu ahlakıma zeka seviyeme kadar. Ben de seni mantık derslerine davet ediyorum, aşıdan sonra o meziyet elden gitmiş sende
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aşı kartı değil, hes kodu soruyorlar. Orada aşı durumu yazıyor.
Aşı kartı olmadan girilmez yazmış. Kartla da girilir o zaman
Varsa girersin o zaman.
Kimlik sorulur mu
Kimlik degilde hes kodu istiyorlar Aşı olmadıysan insanları gidip riske sokma
Aşı olanların insanları riske sokmadığını nerden çıkardın? Hiç bir yerde aşılıların bulaşıcılıktan uzak bi corona geçirdikleri yazmıyorsa şayet
Yazmıyor da*
Sen belliki Aşı karşıtı -3iq olanlardansın seninle muhattap olmiycam iyi günler.
Ahaha aşı karşıtı değilim. Ama saçma konuşuyorsun.
1) aşı olan korunuyor madem benden etkilenmez, malum bunun için aşı oluyor falan fison eheh
2) aşılılar konser alanına Corona şekilde girerse bulaştırıyor
3) açılışlara göre hayatı riske girecek olan tek kişi benim sizi ne ırgalıyor.
4) si. ktirin gidin bi bok bildiğiniz yok böyle kaçarsınıx işte
Bir yere kaçtığım yok buradayım hanımefendi.
Aşı ile aranızdaki mesafeyi bilemiycem ancak Terbiye ve Ahlak arasındaki mesafeniz bir hayli fazla. 🙂
Benim zekama hakaret ederken sen çok edeplisin ben burada konuşunca edepsiz mi oldum:D insan kendi hatasını çuvala basar başksaınınkini duvara asar demişler. Sizinki de o hesap oldu.
Sizi acilen Türkçe Öğrenmeye davet ediyorum.
Ne demogoji yaptın. Cevap veremeyince Türkçemde tuttu ahlakıma zeka seviyeme kadar. Ben de seni mantık derslerine davet ediyorum, aşıdan sonra o meziyet elden gitmiş sende
kimin konseri
Sancak