Ya yani milyon dolarlarin vardır alırsın, çünkü 30.000 bin, o kişi için hiçbir şeydir. Ama tabi gereksiz yere para harcamak olarakta sayılabilir. 30.000 liraya Afrika'ya 1 tır yiyecek gönderirim bende olsa.
Yok o konuda afrıka degılde yetımhane ve ögrencilere yöneliyorum afrıkaya gıttım seneler önce dedıgını gördüm gözlerımle ama kendı vatandaşim daha önemlı benım ıcın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hırsızlar, dolandırıcılar bence alir kolay para kazandıkları için
Olabılır benı bağlamaz varoş düşüncelerın
Hem kendine özürlü diyorsun benim düşünceme varoş diyorsun. Hiç bir şey anlamadım. Zaten senin için yorum yapmadım.
Hayatta vermem o kadar parayi telefona hocam. Hayirli ugurlu olsun gule gule kullan.
Tsk ederım bro 😍
Rica ederim 🙏
Bi kaç güne Sipariş edeceğim telefon.. ama 13 pro olanın.. Kararsız kaldım 256gb yeterli olacakmıdır? 4-5 sene götürürmü?
Onu dıyemem nekadar foto vıdeo 4k cekım falan yaptıgını bılmıyom
4k video falan çekmeyeceğim. Normal kulanım işte. Oyun falan sosyal medya orta düzeyde fotoğraf..
Nasıl zenginsen hele hele şu dolar falan bu seviyedeyken maddi durumun iyi demek
Yok ya dolar euro baksana nelere uctu ama ınsan cok ac ıstıyor da ıstıyor
İnsan oğlu öledir ama benim i7 var çok kötü durumu değiştiremiyorum eşimin de aynı benden eskş telefonu var bırak telefonu evş zor geçindiriyorum
Cünkü devlet elınden gelenı yapıyor vatandaşini si…. İcin maalesef
Evet sattılar ne var ne yok o zaman satarken iyiydi şimdi onlarda bitti sattıkları paralarda şimdi satcak şeyde kalmadı
Sımdık fatura bizlere kesılıyor maalesef
Güle güle kullan. Parası çok olan verir alır yani.
Herşeyın bı sınıra vardır ve telefona bukadar para vermek her ne telefon olursa olsun ap. tallıkdır
Ya yani milyon dolarlarin vardır alırsın, çünkü 30.000 bin, o kişi için hiçbir şeydir. Ama tabi gereksiz yere para harcamak olarakta sayılabilir. 30.000 liraya Afrika'ya 1 tır yiyecek gönderirim bende olsa.
Yok o konuda afrıka degılde yetımhane ve ögrencilere yöneliyorum afrıkaya gıttım seneler önce dedıgını gördüm gözlerımle ama kendı vatandaşim daha önemlı benım ıcın
alınmaz
Da hast du recht