İzleyenler varsa ne izliyor söylerse biz de izleyelim, yemek yerken cennet mahallesi ve beyaz futbol izlemekten yıldık :D

Merhaba, hayatin için de kişisel tercihler insanların mutluluk ve huzurları mühim,,
Yemek yerken sigara iceni var ,, telefonla konuşanı var , borsa takip edeni var vs
Hatta eski tarihler de gazete okumak mesur bir kültürdü, birini rahatsız etmeyen her davranışı yapmak özgürlüktür!
Cevap
10Cevap
Evet YouTube sağolsun bu konuda bana hep yardımcı😄 Bu aralar NoluyoYa kanalını çok izliyorum, çok tatlılar ve bolca gülmemi sağlıyorlar ✨
pretty little liars dizisine başladım daha önce izlemiştim ama sadece bir sezonu şimdi müptela oldum yemek yerkende iyi sariyo
İzlerim. Güldür güldür, arkadaşım hoş geldin veya kardeş payı izlerim. Arada denk gelirse birkaç sevdiğim kanalın yeni videolarını.
İzliyorum alışkanlık oldu.(Youtube Emre Durmuş, Yırtık pantolon kanalına takılıyorum bu aralar)😄
Muhteşem yüzyıla sarıyorum bazen kısa editler biterse artık köseme sarıcam sjsj
Telefondan değil de bilgisayar varsa önümde izlerim
Hayır ama bebelere hep böyle yemek yediriyorlar fhgh
hep yaptğım şeydir sanki video izlemezsem yemeği yiyemiyormuşum gibi :D
En sevdiğim şeylerden uyurken müzik, film, duş alırken müzik, film yemek yerken film video, iş yaparken müzik film
Hayır sadece yemek yerim
Anime falan. Ya da M/V. Bazen de gameplay videosu.
Evet ya çok kötü bir alışkanlık oldu bende 😂😂
Abur cubur yerim ama yemek yemem.
Denk gelirsem izlerim özel bir arayışa girmem
Yemek yapma videoları izlerim
Yabancı dizi izlerim genelde
Akasya Durağı izliyorum genelde. :D
Evet, izliyorum
Ben radyo dinliyorum
Nadir
Bazen
Evet ahaha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?