İnternet & Teknoloji İnstagram Hesabım mı çalınıyor, sizde hiç böyle bir şey oldu mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sahte hesaptan mı atıldı bana bu mesaj anlamadım gitti. Bana yardımcı olur musunuz İnstagram Hesabım mı çalınıyor, sizde hiç böyle bir şey oldu mu? Cevapla Mesaj Soruları Hesap Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Satanistbey Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Fake hesap sakın dinleme engelle gitsin, biliyorum bu taktiği ama çok çocukca olmuş 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Hangi canım yapsın 😂 Yorumla Satanistbey +1 yıl nasıl yani kız :D Yorumla Soran +1 yıl Şrfsz yazmıştım onu "canım" diye KS düzeltti sanırım 😂 Yorumla Satanistbey +1 yıl :D ya sadşkasd çok güldüm Yorumla Soran +1 yıl 😂🙃 Yorumla Satanistbey +1 yıl Ay yoruldum Yorumla
İzmirliPrenses00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 546 cevap paylaştı. Linke tıkadın ise geçmiş olsun hesap gitti 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Fake hesap sakın dinleme engelle gitsin, biliyorum bu taktiği ama çok çocukca olmuş
Hangi canım yapsın 😂
nasıl yani kız :D
Şrfsz yazmıştım onu "canım" diye KS düzeltti sanırım 😂
:D ya sadşkasd çok güldüm
😂🙃
Ay yoruldum
Linke tıkadın ise geçmiş olsun hesap gitti
Linke falan tıklamadın umarım
Fazla sahte duruyor fazla belli olmuş
bana ulaşabilirsin