Sevgili canim. kendim. olduğun. yolda yurumeye devam. İnanki sonradan iyi ki deyeceksin. 5 yil sonra 18 yaşindasin hayatin daha çok başindasin ve hatalarin en fazla yspildigi donemdesin. hatalar olmadan olgun bi insan olman zorlaşir. Bu yuzden hata yapmaktan korkma ama bile bile de hata yapma, ayaklarin uzerinde durmayi bil. Kimseye bugun para lzim bana şu lazim bana demek zorunda kalma. Unutma! En değerli her zaman için sensin. Kalbini kiranlar olacak mutlaka. ya da birine aşik. olacaksin ve o da kişikliksiz cikip kalbini kiracak. Kimse senin kadar değerli olmayacak hiçbir zaman için. Bu yuzden kendi degerini bil ve sana gercekten deger veren insanlari al hayatina. Umarim her her şey çok guzel olur geleceğinde. Seni seviyorumm. ♥️♥️
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kızım istediğin gibi eğlen. Kimse değerli değil hayatını aynı olduğun gibi yaşa bir abla tavsiyesi kimseye güvenme hele ki abla abi dediklerine çünkü onlar öz değil.
(Kısa mesaj en fazla 160 karakter olabiliyor ve 1 SMS olarak ücretlendiriliyor.)
Tam 160 karakterden oluşan mesajım ;
" You don't have time for silly things Like moonlight and romance You only think of dollar bills But when you kiss a dollar bill It doesn't kiss you back.. :) "
5 sene sonra çok da bi bk değişmiyor hayal kurma , burdan 5 sene sonraki bana bir SMS atayım : çok bi bk değişmeyecek sanırım yormam kendimi merak etme :/
Neler neler yazardım heralde şunu şöyle yapma bunu şöyle yaparken şu şeyleride düşün varda var bence cümle kısıtlamasıda getirilmeli yoksa millet ansiklopedi bile yazar :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Görmediğin ama hissettiğin dünyayı bir haftalığına göreceksin. Ömrünün geri kalanındada unutmaya çalışacaksın. Engellemem imkansız. Sadece güvenme. İnanma. Belki daha az yıpranırsın. Ve beklemeyi bırak.
İleride defalarca ayrılacaksınız sana hep geri dönecek ama onu sakın affetme olur mu sakın çünkü seni aldatıp bir başkasıyla nişanlanacak ve sen 9 senenle kalacaksın asla affetme.