Mesaj atmalı mıyım, yoksa atmamalı mıyım?

Mesaj atmalı mıyım, yoksa atmamalı mıyım? Çok kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum. Yardım ederseniz sevinirim!

Ben bir çocuğu çok ama çok seviyorum bir kursta tanışmıştık ilk görüşte aşıl olmuştum ona. neyse baktım bana çok sıcak davranıyor yanıma geliyor hal hatır soruyordu ilgileniyordu kısacası.

Sonra kurs bitti facebooka da eklemiştik ilişkisi yapmıştı sonra ilişkisi yok yaptığında mesaj attım açıldım çocuğa o da bana sen çok hassassın ihtiyaçlarımı karşılayamazsın dedi ne gibi ihtiyaçlar deyince bana ''fiziksel aşk '' dedi yıkılmıştım hayalerim suya düşmüştü sonra mesaj attı beni yanlış biri olarak tanımanı istemem diye düzeldim vs. bende ayran gönüllüğüme verip kabul ettim iyi arkadaş olduk sonra bu bana demesin mi ben yalan söyledim ben değişmem buyum uzatmanın alemi yok diye günler geçti ( 1.5 sene )

Cafede gördüm onu dibime oturdu resmen hemen yanıma. arkadaşlarıyla şakalaşıp gülüşüyorlardı yanıma bir şey düşürdüler bende verdim rica ettim, sonra da gittiler ama çok kötü oldum onu gördüğümde onu hala seviyorum ben hem de çok seviyorum. Ondan başkası da olmadı, ne yapmalıyım? :S
Mesaj atmalı mıyım, yoksa atmamalı mıyım?