iPhone almak hayal mi oldu Ne olursa olsun almaya devam mi edersiniz 5.300TL’ye ihtiyaç kredisi çekip aldıgım telefon 10 ayda 8.500₺ ye yaklaşmış durumda Şimdi ise kur 17₺ Den hesaplanacak mış
Arkadaşlar babamın da mesleği gereği çocukluktan beri Samsung , İphone , Huawei , Xiomini vb marka tüm telefonları 2-3 farklı ve yüksek fiyatlı modellerini kullandım , bende birazcık da telefon değistirme hastalığı var. Şu iphone dünyanın ennn iyi telefonu ya da zengin telefonu düşüncesinden bir kurtulun. Telefonun kamerası çok abartılıyor, en iyi kamera şu an iphone de değil. Bataryasından bahsetmiyorum bile inanılmaz yetersiz yoğun kullanımda. İphone'nin de içini dışını biliyorum daha Türkiye iphoneyi tanımıyoken ben Jailbreak yapıyordum telefona (sene 2012 falan). İphone'nin çok tercih edilmesinin nedeni işletim sistemi ve optiminazyon kalitesi. E bi zahmet de optimize olsun çünkü atıyorum şu an ios 15 çıkacak olsa 6-7 model iphoneye gelecek ve onu da bir zahmet optimize etsinler. Ama atıyorum yeni model android 13 gelecek olsa 200 farklı telefona çıkıyor ve hepsi tam optimize olmadığından iphoneciler -yaaa androidler kasıyooor falan diyorlar ama yok öyle bir şey. Gidip 10 bine android alın 3 sene gram kasmasız çatır çutur kullanırsınız. Ben zaten ömürlük almadiğim için ben bana 5-6 sene gitsin kafasında olan bir insan değilim benden yana problem yok. Ama şu günümüz Türkiyesin de yemek yiyecek parası olmayıp krediyle sırf İphone kullanıyor desinler diye krediyle falan iphone alanlar var işte ben onlara çok gülüyorum. Bu arada iphone hateri falan değilim gayet de sevdiğim bir marka hatta bana göre en sağlan telefonu İphone 4s ve 6ydı.
Günde 3 kere sarja takıyorum Babamda se 2016 var yani benim eski telefonum orjşnal bataryası 5 yil ben kullandım bak sana gerçek diyorum Babamdaki se2016 orjşnal bataryası %78 pil sağlığı var Se2020 ile kafa kafaya gidiyor şarjları Ama se 2016 düsük güç modunda kullanıyoruz%100 olsa da şarjı düsük güç modunda alıyoruz şarjları kafa kafaya
Merhabalar.. Telefonum İPhone Xr. Rengarank seriydi. Sarı rengi çok sevdiğim için sarısını almıştım. Halende kullanıyorum. Tv de görüp rengine aşık olduğum için biriktirip aldım. Çokta seviyorum. Daha önceki telefonlarım da da iPhone tercih ettim. Seviyorum bu markayı. Bozulmadığı sürece kullanmaya devam edeceğim yenisi çıktı diye almayı düşünmüyorum.