Tr de de yeni nesil prizler 2 diş değil. Artık toprak hattı zorunlu yani 3fazlı Avrupada da 3 fazlı ama girişler farklı. Karşılıklı kıllanılacaksa araya adaptör lazım
ne kadar saçma ve gereksiz bi soru hayır napacaksın öyle olduğunu öğrenince ne işine yarayacak gece gece dellendim hakkaten ya boş işlerle ilgileneceğinize ülke meselelerine çözüm bulmaya çalışın belki bi faydanız dokunur.
oraya baktım da tel sipariş edeceğim. türkiye ile aynı olsun. amazon farklı tel gönderebilir bi de satıcılara baktım tuhaf çinli isimler. samsun tel için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Aslında her ülkede farklı çeşit priz türleri görmek mümkün ama yaygın olanları şu şekilde gösterebilirim:
Tr de de yeni nesil prizler 2 diş değil. Artık toprak hattı zorunlu yani 3fazlı Avrupada da 3 fazlı ama girişler farklı. Karşılıklı kıllanılacaksa araya adaptör lazım
onu sormadım. görsele bak. bizdeki yuvarlak. B şıkkı ingiltere kullanıyo dört köşe gibi
Tamam onu diyorum bende girişler farklı. Dört köşe dediğin gibi
nerde yaşıyorsun
Ankara
avrupayı sordum kardeş. avrupada yaşan türkiye ile aynı diyo sen faklı diyorsun. kime inanayım
Kardeş makina aynı girşler farklı. Senin dediğin gibi anlatayım bizdeki yuvarlak onlardaki köşeli. Oldu mu
onu soruyorum zaten. yani türkiyedeki fişi avrupada kullanabilir miyim onu sordum. millet kullanırsın aynı diyo
Çoğu avrupa ülkesinde kullanaz sın diye biliyorum
ne kadar saçma ve gereksiz bi soru hayır napacaksın öyle olduğunu öğrenince ne işine yarayacak gece gece dellendim hakkaten ya boş işlerle ilgileneceğinize ülke meselelerine çözüm bulmaya çalışın belki bi faydanız dokunur.
Lazım bana delii
Euro ile tokatlamak istiyorum seni ya napıcaksın fiş fiştir
iki diye biliyorum ama İngiltere de sanırım farkı olabilir
Prizler dişi ve erkek olmak üzere iki şekildedir. Bunu bilen bilir. avrupa da ki erkekler ve kadınlar nasıl farklıysa, prizlerde farklıdır.
Evet.
Tr de eu priz/fiş kullanılıyor.
millet 3 lü dişi niye seçiyor mk kafam karıştı
Trollüyorlar 😂
Evet, üçlü olan Amerika tipi.
avrupayı sordum
Evet 2 dişli
emin misin
Yani avrupada yaşıyorum almanya Hollanda belcika Fransa öyle
teşekkür ederim. cep telefonu almak için kullandığınız bi site var mı
Hm ben sitede almadim hic ama bu sitede avrupadakiler alıyor güvenilir bir site ben başka şeyler sipariş ediyorum hersey var bol. com
teşekkür ederim. hollandaca imiş anlamıyorum
İngilizce mi biliyon amazon uk oda süper bir site
oraya baktım da tel sipariş edeceğim. türkiye ile aynı olsun. amazon farklı tel gönderebilir bi de satıcılara baktım tuhaf çinli isimler. samsun tel için
Cep telefonu Avrupa'dan mi almak istiyon neden aynı degilmi turkiyedekiler
İngiltere ve çin falan 3, Avrupa 2 sanki
Üç dişli bro
emin misin
ingiltere 3 lü kullanıyor da avrupayı bilmiyorum
2 hepsi ayni
hepsi aynı derken?
Hepsi 2 dişli avrupada
3 dişli yok diyen yalan söylüyor avrupa standard 2
millet 3 diş seçmiş mk kafam karıştı.
Ben avrupada dogdum ve büyüdüm 3 diş yok
eyvallah. mk millet bilip bilmeden yanlış yönlendiriyor
Türk milletimizin kaninda var bilmesede biliyir 3 diş ingilterede var mesela kibrisda var amerikada var ama avrupada asla ama asla yok
m. l bizim millet yemin ederim yaa
Rahat rahat sarjini heryerde takabilirsin no problem