Merhaba , vatan computerdan online msi modern 14 laptop aldım. Dün kutusundan çıkardım klavye ışıkları yanıyor ama ekran açılmıyor , açma kapama tuşuna bastım açılmadı basılı tuttum açılmadı şarja taktım , bir gün boyunca takılı kaldı hala açılmıyor. Şarj olup olmadığını da anlayamıyorum led vs yanmıyor. Yardımcı olabilecek var mı
Msi bilgisayarımı açamadım?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Attığın linkteki fredoos, Vatanda lisanssız kurulum yapmazlar. Bilgisayarın fredoos, İşletim sistemi olmayabilir, İşletim sistemi kurman lazım. Pc nin faturasına bak ve sitesindeki özelliklerde yazıyor mu
Buradan yardım istemek yerine aldığın yerden yardım istesen daha mantıklı ve hızlı çözüm olur
Aradım yardımcı olamadılar
Öyle şey olmaz msi marka diyorsun dünyanın parasıdır o yardımcı olmak zorundalar hakkını savunup tekrar ara yine yardım etmezlerse tüketici haklarına şikayet etmekle tehdit et
Bilgisayarını freedos mu aldın yoksa windows kurulu mu?
Kurulu yazıyordu alırken
o zaman vatan bilgisayara götür bir göster. sorununu çözsünler. yeni almışsın kendin bir şey yapma sakın
Klavyesinde ekran açma kapama düğmesi var mı kontrol etmelisiniz.
Açma kapama düğmesi var ona bastım ama açılmıyor klavye ışıkları yanıp hemen sönüyot
Bahsettiğim düğme o değil. Ekran için ayrıca bir düğme vardır. Genelde F1...12 tuşlarından birinde ek simgesi ile gösterilir.
Laptop’un klavyesinin fotoğrafını ekleyim bakar mısınız hangisi diye çok anlamıyorum
Ekleyin bakalım.
Nasıl eklicem fotoğrafı onuda bulamadım
Bu uygulamadan göndermeye çalışıyorsanız olmuyor öyle. Bİr yerlere yükleyip linkini atmanız lazım.
MSI Modern 14 B11MOL-671XTR Intel Core i5 1155G7 8GB 256GB SSD Freedos 14" FHD Taşınabilir Bilgisayar
www.hepsiburada.com/msi-modern-14-b11mol-671xtr-intel-core-i5-1155g7-8gb-256gb-ssd-freedos-14-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00000L8MBQ
Laptop bu fotoğraflarda klavye gözüküyor bakabilir misiniz
Türkçe klavye düzeninde farklılık olabilir. Bu görseldekine göre F11 tuşu benim bahsettiğim tuş. Ona bastığınızda görüntü gelmiyorsa aynı tuşa bu sefer klavyedeki Fn tuşunu basılı tutarak tekrar basın.
Üzerinden çok zaman geçti ama teşekkür etmeyi unutmuşum bugün aklıma geldi çok teşekkür ederim evet ekran açma kapama tuşundan dolayıymış😂
Rica ederim. Faydası olduysa ne mutlu.
iade et hemen
Fn ve f5 tuşuna bas.
Geri gönder