Herkesten mesaj almayı kapat kimse sana yazamasın takipçilerin dışında ve hesabını gizli tut sadece tanıdığını kabul et
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Hesabımı büyütmeye çalışıyorum hedefim var… ama bana saplantılı şekilde sardı bu hesaplar sabit beni skti vs profillerinde link var hep. Prn hesapları olduğu çok açık offf yeter
İnternet & Teknoloji konusunda 630 cevap paylaştı.
Önemseme
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Hesabını gizle, kullanıcı adını değiştir
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
İnan yaptım. Tanımaz halde bir isim kullanıyorum buna rağmen hala bakıyorlar hikayelerime. Acaba hesabımda mı sorun var diye yeni hesap açtım ona da bakıyorlar engellemekten sıkıldım. Hesabımı büyütmeye çalışıyorum kendimi gizlemekten bıktım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Herkesten mesaj almayı kapat kimse sana yazamasın takipçilerin dışında ve hesabını gizli tut sadece tanıdığını kabul et
Hesabımı büyütmeye çalışıyorum hedefim var… ama bana saplantılı şekilde sardı bu hesaplar sabit beni skti vs profillerinde link var hep. Prn hesapları olduğu çok açık offf yeter
Anlıyorum zor bir durum ve sinir bozucu Allah yardım etsin
Takipçi satin aldiysan bot hesaplara yakalanmissin gecmis olsun
Yan hesap açtım ona da bakıyorlar ve hepsi de aynı isimlere sahip cidden bıktım
Ah Takipçi satın almadım
Engelle fake olanları ve gizli hesaba don
Hesaplarına gir aynısını yaz
Virüs yemiş telefonun gg
Cidden mi?
Büyük ihtimal öyle
Bizimkilere de bakıyorlar.
Gizle bir süre
Gizledim… bu sefer arkadaşlık isteği göndermeye başladılar
Ruhum daralıyor
Virüs heralde.
Önemseme
Hesabını gizle, kullanıcı adını değiştir
İnan yaptım. Tanımaz halde bir isim kullanıyorum buna rağmen hala bakıyorlar hikayelerime. Acaba hesabımda mı sorun var diye yeni hesap açtım ona da bakıyorlar engellemekten sıkıldım. Hesabımı büyütmeye çalışıyorum kendimi gizlemekten bıktım
Takipçilerine bi bak derim
Gizli yap sende
Sil takipçileri
Engelledim böyle hesapları
Aferin, gizle profili
Çözüm basit