YouTube, 2021'in trend listesini paylaştı. En popüler kanallar listesinin zirvesinde PUBG içerikleri üreten Barış G yer aldı. Barış'ı Noluyo Ya? ve Orkun Işıtmak kanalları izledi.2021 trend kanallar
2021'in en popüler YouTube kanalları belli oldu. Sen hangi kanalları seviyorsun?
İnternet & Teknoloji konusunda 616 cevap paylaştı.
Noluyo Ya? kanalını ben de bu sene takip etmeye başladım sanırım. Eğlenceli ve düzeyli bir kanal. Trendlere girmesi beni sevindirdi. :) Tüm canlara selamlar. :D
benim merak ettiğim şeyi size sorayım bu şahısların hesaplarına milyon tane takip var. insanlar neden takip ediyor peki. artısı ne. ben enes baturu takip etmenin bana faydası ne somut olarak. ona faydası var unleniyor. izleniyor. takipci kasıyor. ve para da kazanıyor ona göre.
3 tane gereksiz kanal Ruhi Çenet Barış Özcan kişiler varken bu gereksizlerin en popüler olması saçma kimse kalkıpta eğlence demesin bunlara saçma sapan video çekerek eğlence olmaz izlenecek yanları yok
Noluyo ya? Videoyu izleyip beğeni atmayan yorum yapmayan CANCIK'tır ama hem kanala abone olan zili bildirimi açık videoya beğeni atan yorum yapan CAN'dır.
"Noluya Ya?" kanalı izlediğim nadir kanallardan ve hak ettiklerini almaları sevindirdi. Ceyda ve Fırat çiftinin aralarında ki uyuma ve ilişki yapılarına bayılıyorum, bunu da çok iyi şekilde yansıtabiliyorlar izleyene. 👌
2021’de en çok Noluyo Ya?, Mesut Süre ve Japon Hamza kanallarını izledim. Seyahat vloglarını takip etmek hoşuma gidiyor. Ceyda ve Fırat zaten favorim. :) Mesut Süre’ye de çok gülüyorum. Top 3’üm bu kanallar.
Benim beğendiğim kanal listede yok, YouTube u protesto ediyorum yüz binlerce milyonlarca abone sahip ve çok kaliteli içerik üreten kanalların adını bile anmadılar
Bunların arasından "Noluyo ya ¿” kanalını severek takip ediyorum. Bunların yanına "Mesut Süre ile İlişki Testi”, "Hastalık Bu Futbol” ve "Açık Beyin” kanallarını da eklerim.
İnternet & Teknoloji konusunda 377 cevap paylaştı.
YouTube kanallari, eskiden TV de cikab eğlence programlarinin yeni formati bana göre.. arada göz atarim da, sürekli takip etmemi saglayacak bir cazibesi yok
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ceyda’yı görmekten gına geldi bence çok itici ve yapmacık bir kız.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Doktor sağlık ve moda kuaför saç makyaj videoları daha çok izliyorum ilgimi cekiyo