Merhabalar Arkadaşlar Akıllı Telefonlar ekran Camı Bazen Çizilebiliyor Buda Can Sıkıcı hal alıyor ee ekran değişimi desek Çok pahalı Ekrandaki çizikleri geçirmek yolu Var mı varsa nedir
Telefon Ekran Camı Çiziği Nasıl Geçer Bilenleriniz Var mı? İnternette Baktım Pek bilgi Bulamadım Bilenler Yardımcı Olursa?
Anladım Dediğini 👍🏻😊 Ekran Koruyucu Taktırmistim bilirsin Samsung Galaxy S10 Larda Ekran içi parmak izine geçti bunun için kalın Koruyucu olmuyor maalesef ekran film olması gerek kullandım ama Telefonu doğal canlı Halde Kullanayım dedim Dikkatli de Kullanıyorum Telefonu ama çizik oluştu Şunu anladım gorilla glas hikaye bence 6 kullanıyor Ama yine de çiziliyor çözümü Dış ön camı değiştirmek de oda çok tutar bende nasıl geçiririm Çiziği yöntemi bulamadım Var da diş macunu araba cilasi diş macunu da hikaye bi halta yaramıyor senin bildiğin çözüm var mı
Samsung Galaxy S10 Yeni Aldım 5 Aylık Aldığım Zaman Telefon Tabi çıkış yılı 2019 Çizik İçin değiştirmek çok saçma Olur Hasarı yok çok şükür çok sağlam Telefon sadece çizik oda şöyle ki ışığa tutunca görünüyor ekrana ışık vurmazsa çizik yok gibi
İdare et mi 😅 Samsung Galaxy S10 Diyorum Giriş Seviyesi Telefon değil ki Bu amiral gemisi Performans Kamera Çok Güzel Zaten Performans da Pubg Mobile HDR Aşırı Oynatıyor Stereo çift hoparlör İpx68 Cam metal çerçeve kablosuz şarj kalp nabız sensörü Quad HD+ ekran Çok memnunum Tek sorun Çiziği giderebilsem tamamdır işte 😊
😅😂 Çok Güldürdün Sen Hangi telefonu Kullanıyorsun 😊 Ben Telefonu Değiştirmek de mecbur kaldım diyebilirim bundan önceki telefonumu 4 Yıl Kullandım oda güzeldi Ama performans da Dahili hafıza Yetersiz gelmeye başlamıştı 2 GB RAM belleği vardı onda Bende Değiştireyim artık dedim Bu Benim S10 Bekleyin 😊
Çok güzel Google kullanıyor Dimi Senin Telefon çünkü Maalesef Huawei Google Kullanamıyor artık Şerefsiz Amerika yüzünden Gıcıklıgna Davalık oldi Huawei ile Sen Niye firmanin işini bozuyorsun ki Amerika Çekemiyorsan sende güzel Telefonlar üret Huawei ben en çok neyini seviyorum biliyor musun batarya konusunda çok başarılı adamlar birde sar değerleri çok düşük oluyor buda sağlık açısından daha iyi Huawei Samsunga çok iyi Büyük rakip zaman zaman geçiyor da Samsung u
Çin ve Abdnin arasında teknolojik savaş olarak değerlendirmek lazım aslında ikisi de güçlü bu konuda zayıflatma amaçlı bir şeydi bu Google meselesi bence
Neyin Savaşı Be ABD açık açık çekemedi bence Huawei ne güzel çok kaliteli teknoloji iyi akıllı telefonlar üretiyor ABD Apple de burada geride kalıyor du cekememistir çünkü Huawei bulaşmadi ki ABD de ABD bulaştı ona ama şükür evet kendi yazılımı geliştirdi harmonyos oldu
Ekran Koruyucu Film Taktırmıştım Bir kaç Ay kullandım Ama Sonradan kendim Çıkardım Telefonum Samsung Galaxy S10 Bu Arada Normalde çıkarmayacaktim da doğal hâliyle ekranları daha canlı görmek için çıkardım çizilmez diye düşündüm ama maalesef cizildi ekranı açınca görünmüyor Normal kapalı olunca görünmüyor da sadece ışığa tutunca belli Oluyor Arka camın da hiç Çizik yok şükür kılıfla kullanıyorum Telefonu hep çünkü Çözümü yok mu cizigin varsa söyler misin
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Telefon Ekran Camı Çiziği Nasıl Geçer Bilenleriniz Var mı? İnternette Baktım Pek bilgi Bulamadım Bilenler Yardımcı Olursa?