Başkalarından gizleyerek dinlediğiniz bir şarkı var mı? ↗
Kablolu kulaklık fakir kulaklığı mıdır?
Başkalarından gizleyerek dinlediğiniz bir şarkı var mı? ↗

Kablosuz kulaklığım da var ama ben metroda otobüste hep kablolu kulaklık kullanırım çünkü kablosuz kulaklıklar kablolu kulaklıkların verdiği ses kalitesine erişemiyor benim kablolu kulaklığım bütün ses aralıklarında iyi çalışıyor dengeli bir ses veriyor ancak kablosuz kulaklığım sadece bir bass makinesi. Tiz sesleri duyamıyorum ayrıca dışarısı ile bağlantımı tamamen kesemiyor sesi iyice açmak zorunda kalıyorum bu sefer de ses dışarıya kaçıyor. Gayet kaliteli bir kablosuz kulaklık ama Bluetooth teknolojisindeki güncel durum bu. Piyasadaki en kaliteli kablolu kulaklık en kaliteli kablosuz kulaklıktan çok daha iyidir. Kablosuz kulaklığımı sessiz ortamlarda ve kablo ile uğraşmak istemediğim zamanlarda kullanıyorum.
O soruyu soran üye malmış. Umarım bir gün rabbimin verdiği aklı kullanabilme şerefine nail olur. 50 liraya bile kablosuz kulaklık var millet peynir ekmek gibi kullanıyor çok bir b*k varmış gibi kendilerini bir şey sanıyorlar gö*üm kadar şeyi kulağına geçirince
Selam canım🌹
Bence değil ya ama telefon markaları şarj girişi ve kulaklık girişi için tek bir soket koyarak bizi kablosuz kulaklığa zorluyor. Şimdi kullandığım telefonun kablolu kulaklık girişi şarj girişinden ayrı olsa kablolu kullanırım. Çünkü daha kaliteli ses ve görüşme imkanı veriyor. Kablosuz kulaklıkta aşırı rahat telefon uzakta olsun müzik dinle, görüşme yap.
Dış ortamda kablolu kullanmam. Genelde araç içi bluetooth kullandığım için ekstra ihtiyacım da olmuyor yinede 1 takım hazırda kenarda kablosuz bulunduruyorum. Kablolu olupta kablosuz kulaklıklardan 20 kat daha pahalı olan kulaklıklar var bu şekilde zengin fakir mukayese'di abest olur bir yandan. Geriye kalan tercih meselesidir bence.
ne alakası vsr fakirlikle? Bluetooth çok basit bir teknolojidir.. esas olay kulaklığın kendisindedir.. kablolu olup da 1000 liraya sstılan kulaklıklar var. biraz teknoloji ye hakim olun. para eden şey kablolu kablosuz meselesi değildir.. kulağına soktuğun bölümüdür kulaklığın.
Cevap
73Cevap
Selam gadası 🙃
Sanki hemen hepimiz saraylarda doğup büyüdük. Ben şahsen insanları anlamıyorum. Elinde akıllı telefon kullanıp kendini fakir hisseden insanlarımız var. İnsanın kalbi zengin olsun. Gerisi önemli değildir. Benimde Bluetooth kulaklığım yok bende mi fakir oluyorum.
#gadası
Kablolu kulaklık fakir kulaklığı demek bir önyargı desem! Bluetooth kulaklıklar hoş ama kaybolma, şarjı bitme gibi dertleri var! Kaliteli kablolu kulaklıklarla var bence zevk meselesi. Bende kablosuz jbl marka kulaklık var! Şimdiye kadarki kullandığım en iyi kulaklık😊
Ama sen airpodslardan yola koyulupnbu soruyu sorduysan 😅😂 evet kablolu kulaklıklar fakir kulaklığı diyebiliriz! Fakir olmak kötü bisey değil. Kulaklığınla mutlu isen ve ya memnunsan bence bir sorun yok! Ben jbl 500bt kullaniyorum cok pahali değil ama son derece memnunum fakir kulaklığı deseler de pek umrumda olmaz.
Alakası yok. Hi-Fi, odyofil kulaklığı kullanıyorum belki? Ayrıca eşleşme ve mikrofon sorunu yaşamaktan iyidir. Kablolu candır can. Para varsa TWS alınır. Ucuzları hikaye. Kaliteli için de 1500 TL bandına çıkman lazım en az. O da en az yani. Mülk ile bir şeyleri ölçmeyi bırakın.
Kablolu kulaklık daha iyidir.
1. şarjı bitmez
2. sinyalleri yoktur kulağı ağrıtmaz
3. zırt pırt usb aramak zorunda kalmazsın
4. kablosu kopmadığı sürece yıllarca gider
5. eşini kaybetmezsin
6. f/p'dir.
Kafa üstü Bluetooth kulaklık kullanıyorum. Bu kompleks bi nevi. Baaane kardeşim millet ne takıyor, ben bass seviyorum ama o kadar para vermeden aldım. Gerçi şimdi dolar onun ırzına geçti.
Teknosa, preo tavsiyem. Biraz paran varsa jbl 500 bt kovalayın.
500 TL verip kablolu kulaklık aldım. Fakir kulaklığı diyeni pıçaklarım. Kablosuz kulaklığı hala sevemedim. Gecikmeler ve en önemlisi ses kalitesi çok kötü oluyor.
Hiç de bile!
Bazı şeyler klasik kaldıkça güzeldir. İki cinsten de kulaklığım var. Ama kablolu olan bana daha çok şeyi hatırlattığı için onu daha çok kullanıp seviyorum. Takılma böyle saçma düşüncelere.
Kablolu kulaklık:
https://www. hepsiburada. com/astellkern-layla-iii-aion-kulak-ici-monitor-kulaklik-p-HBV00000VBOMY? magaza=hifilife&url_src=and-product-detail
Yani sonuç: fiyatı kablolu okup olmaması belirlemiyor.
Valla daha ucuz değil de nedenini bilmediğim bir şekilde güven veriyor buntarz kulaklıklar ondan seviyorum galiba kablolu olanlarını.
Ya da çocukluğumu anımsatıyor o yüzden olabilir. Ama kablolunun yeri ayrı 😬
Kulaklık kullanmıyorum rahatsız ediyor beni ama neden fakir kulaklığı olsun belkide kuryedir belki iş adamı dır günde 3 4 saat telefonla görüşüyordur ve kablosuzun şarjı yetmiyordur bence olaya öyle bakmamalı
Evet o soruyu görünce üzülmüştüm , bazı insanların dertleri , bazı insanların hayalleri olabiliyor.
Evet 😔
Shure AONIC 5
Bu kulaklık kablolu ve fiyat aralığı 15bin-17bin arasında. Şimdi kablolu kulaklık, fakir kulaklığı ise neden kimsede bu kulaklıktan görmedim?
Ben kablolu Sony kullanıyorum çoğu Bluetooth kulaklıktan iyi 10 liralik milyonluk saatte aynı zamanı gösteriyor. Jabranın üst modeli vardı bir fark göremedim. Bu tarz şeylere takılmam.
Ya ben kimseyi böyle sınıflandırmayı sevmiyorum... Çok mu şart kablosuz kulaklığı olmayan açlıktan ölüyor mu ki. Ekmek mi su mu bu fakirlik nedir yani..
Allahım neler duyuyorum sen sabır ver.
Daha neler elbette değil hiç alakası yok.
https://media. tenor. com/images/a89d72afd0c8f2305a6c2b6838841e0e/tenor. gif
Aiy sen hayat bilgisini bilck kadar genç mydn cnmm
Kulaklık kullanmıyorum.
Ancak kullanıyor olsaydım, kablosuzunu tercih etmezdim.
Telefonun şarjını bırakıp, bir de kulaklığın şarjını mı düşüneceğiz, istemez..
Kablosuz kulaklığım var ama kulak içi olanlardan değil. Pedleri hasar görünce kablolu kulak içime geçtim. Zenginken biranda ekmek bulamayacak hale geldim.
Evet bit pazarından alıyorlar gözlerimle gördüm hatta bır grup gelıp onlara fakirsiniz dıyıp kaçtı.. olay yerındekı masa bendım..
Valla ben de hala kablolu kullanıyorum ve bunun sebebi cidden fakir olmam kdkd öğrenciyim ben öğrencii
Hayır alakası yok. Bende kablosuz kullanıyorum ancak kabloyla uğraşmayı sevmediğim için aldım. Rahatsız olmuyor olsam kalitesi daha önemli.
Yok. O kadar da değil. Takma o kadar. Herkes her ikisini de kullanabilir. Kablosuz kulaklığa sahip çıkmak çok zor.
Alakası yok, kablo her daim daha kaliteli geliyor bana. Özellikle spiral kablolar. Bu tarz düşünen beyin fakirleri yoktur inş xd
Hayır Değil Tabikide Zenginlerin Kullandığı Kulaklık Fakir Kulaklığı Bizim Kullandığımız Kulaklık Zengin Kulaklığı
Ben de kablolu kulaklık kullanıyorum ve fakirim. Demek ki doğru.
Hayır degıldır bnde kullanıyorum üst model telefon kullanıyorum ayrıca
Alakası bile yok efendim.. Kablosuz kulaklığımı hiç olmadı bu zamana kadar
WTF sisteme bak yahu, gençleri kullandığı kulaklık bile psikolojik olarak etkiler olmuş...
hayır tabiki , bazı yerlerde kablolu kulaklık daha iyi oluyor ve daha güvenli :)
Kesinlikle değil. Eğer sabit bir şekilde kullanım yapacaksanız en ideali kablolu olanı.
Hayır kaliteli olanları da var ve pahalı da hiçbir alakası yok bence kablolu kulaklık daha iyi.
Ne alaka benim jbl kulaklığım var ve kral bi kulaklık
Ben kablolu seviyorum bin sene de geçse kablolu kullanırım digerleri hoşuma gitmedi
Kablosuz kulaklık lüks bir şey değil ki artık nerede ise kablolu ile aynı paralara kulaklık var
Ama siz böyle sorular soruyorsunuz dayılar görmesin çıkar bakim kulaklığını derler sonra ahah
Yoo aksine ben çok seviyorum.. kim şarj edecek onu, ben telefon bile şarj olana kadar zor bekliyorum
İnsanlar ne kadar anlamsız detaylara takılıyor. Üzülüyorum.
Fakirlik utanılması gereken bir şey değildir Allah utanılacak şey vermesin insana
Bana daha konforlu geliyor kim ne düşünürse düşünsün kablolu kullanmaktan memnunum.
Müziği seven müzik kulağı olan kablolu kulaklık tercih eder. Bunun bütçeyle bi alakası yok.
Alakası yok.
Kablolu ya da kablosuz farkketmez.
Tuşlu telefon taşımak fakirliktir..
Hem bende kablolu kulaklık kullanıyorum.
Sanki eskiden kulaklık mı vardı ne çabuk unutuldu kamerasız telefonlar.
Kablolu kulaklık ses kalitesi açısından çok daha iyidir
Hayir ya mis gibi ben cok seviyorum kablosuzda korkarim duser kaybolur dalginkigima gelir fakir kulakligi deseler bile gotume takmam yani bak profilimde takılı hatta😆😅😅♥️🤌
Kablosuz kulaklıklardan çok daha pahalı ve kaliteli kablolu kulaklıklar var. Sen hangisini seviyorsan onu al. Öte yandan kablosuz kulakliklarda her zaman veri kaybi ihtimali vardır. En kaliteli sen onlardan geliyor demek değildir buda.
Hayır tercih meselesi, yeterince param var ama hala kablolu kulaklık kullanıyorum
Hayır şimdi bluetooth kulaklıklar moda ondan onun gözüne öyle geliyor
Kablosuz kulaklığım var fakat dışarda kablolu kulaklık kullanıyorum daha güvenli hissediyorum alışmışım
Hayır bunun fakirlikle bir alakası yok hangisi ihtiyacını karşılayacaksa ya da hangisinin ses kalitesi iyiyse ona göre alırsın.
hayır deıldır. okadar gereksızkı kablosuz cok parası olan ıcındır. saglıklı olan kablolusudur. her yer radyassonla sınyallerle doluyo dıgerturlu
Kendimi bildim bileli kablosuz kulaklığım olmadı nasıl bir duygu acaba 🤔😅
Ozaman fakirim. Bence başkaları ne düşünürse düşünsün elindekinle yetin
oto yıkamada çalışıp takım elbise giyip starbucks da kadın parası yiyenlere selam olsun :D
Diğelimki öyle ne olmuş😃
Evet kullanıyorum ve fakirim canım
Hayır ya tercih meselesi
Ne alaka bende ikiside var kullanıyorum sacma
kime ne ben nostaljikim
Ben özellikle kablolu alıyorum.
Tertemiz fakirim demek ki
Değil, kablolu pahalı kulaklıklar var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?