İnternet & Teknoloji Fancy me livu gibi uygulamaları kullanan var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Cidden sorunsuz para kazanılıyor mu Fancy me livu gibi uygulamaları kullanan var mı? Cevapla 6 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
kriptoman Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 yıl yabsacmalamayin ne gerek var boylr sitelere. ayda 20bin kazanmak varken 0 4 Yorumla Soran 1 yıl O nasılmış Yorumla kriptoman 1 yıl anlatsam dinleyip cabalican sanki Yorumla Soran 1 yıl Aga senin kendine hayrın yok konuşma tarzına bak. s Yorumla kriptoman 1 yıl aynen oyle yok Yorumla
Enzo77 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl Var kullaniyorum kazanabiliyorsun ama orada ki durum farkli 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl farklı Yorumla Enzo77 1 yıl Bi arastir sonra gir derim ben. Yorumla Soran 1 yıl Danisanlarına ulaştım da benden tel no isim soyisim istedi sadece Yorumla Enzo77 1 yıl Mesaj atar misin Yorumla Soran 1 yıl Atılmıyor ekledim ama Yorumla Enzo77 1 yıl Ekleme istegi gelmedi bana maalesef Yorumla Enzo77 1 yıl Şu an mesaj atabilirsin sanirm tekrar dener misn? Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 723 cevap paylaştı. Yok kullanmam 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ne uygulaması ki bu 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Ben de onu merak ediyorum işte Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bir şey anlamadım bundan. Kimse ile konuşamıyorum hepsi sanki ya eskort ya da feyk Yorumla Soran 1 yıl Cidden mi ya nasıl para kazanıyorlar o zaman Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bilemedim ki... Normal bir işe girsene canım burası yerine Yorumla Soran 1 yıl Vaktim yok okula gidiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anladım... Konuşmak, görüşmek istersen ikimiz de konuşabiliriz ama para konusunu bilemedim... Bir iş ayarlamak lazım sana buralarda milletle uğraşmaktansa Yorumla Soran 1 yıl Para kazanmam lazım maalesef Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gizliden çıksam yazar mısın bi iş, para konusunu konuşalım Yorumla Soran 1 yıl Elbette fakat baştan belirteyim ki öyle biri değilim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Peki, bekliyorum Yorumla
BulgariaaBoy Takip Et Xper 6 Yaş: 24 1 yıl Nasıl uygulama 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ben de sana soruyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
yabsacmalamayin ne gerek var boylr sitelere. ayda 20bin kazanmak varken
O nasılmış
anlatsam dinleyip cabalican sanki
Aga senin kendine hayrın yok konuşma tarzına bak. s
aynen oyle yok
Var kullaniyorum kazanabiliyorsun ama orada ki durum farkli
Nasıl farklı
Bi arastir sonra gir derim ben.
Danisanlarına ulaştım da benden tel no isim soyisim istedi sadece
Mesaj atar misin
Atılmıyor ekledim ama
Ekleme istegi gelmedi bana maalesef
Şu an mesaj atabilirsin sanirm tekrar dener misn?
Yok kullanmam
Ne uygulaması ki bu
Ben de onu merak ediyorum işte
Bir şey anlamadım bundan. Kimse ile konuşamıyorum hepsi sanki ya eskort ya da feyk
Cidden mi ya nasıl para kazanıyorlar o zaman
Bilemedim ki... Normal bir işe girsene canım burası yerine
Vaktim yok okula gidiyorum
Anladım... Konuşmak, görüşmek istersen ikimiz de konuşabiliriz ama para konusunu bilemedim... Bir iş ayarlamak lazım sana buralarda milletle uğraşmaktansa
Para kazanmam lazım maalesef
Gizliden çıksam yazar mısın bi iş, para konusunu konuşalım
Elbette fakat baştan belirteyim ki öyle biri değilim
Peki, bekliyorum
Nasıl uygulama
Ben de sana soruyorum
Ne uygulaması bu