Aralarındaki tek fark batarya kapasitesi ve boyut kardeşim Lakin mininin ppi değeri daha iyi ben şahsen mini taraftarıyım hem önemli fark yok hem daha uygun mini al yanınada AirPods 3. Nesil at mis
Hangi Apple ın elinde kaldığını gördün😅(eğer sürekli apple cı değilsen korkma derim) Ha tabi ki de senin kararın git teknosada vs.. bak küçük gelebilir sana deneyimle öyle al
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bence bu devirde alma kanka 8bin lira olan 11 bile 12-15 arası gidip geliyor ama gene de senin fikrin
Dövizdeydi zaten çok bir şey değişmedi benim için birde ucuza buldum ondan sence 12 mini küçük mü ekran
mini küçük gelir kanka normalini öneririm eline daha rahat oturur media markette bakmıştım
Doğru diyorsun uygulama butonları çok küçüğe kalıyor
12 mini iş görür büyük ekran sevmiyorsanız.
Kullanmadım büyük ekran ama gözümü yoruyır küçük ekranlar artık
Büyük daha çok yorar o zaman
Niye daha çok yorsun biryere odaklanmak daha kolay
Mini derim
Neden
Bende 11 var arkadaşım 12 aldı sonra miniye geçti kullanma fırsatım oldu benim şahsi fikrim o ki sadece boyut farkı var herkesin kafası farklı tabiiki
Sana hangisi hitap ediyor ise onu al
Hiç bilmiyorım kriz için yatırım 4 sene kullanıcam
Sana tavsiyem al mini yi
Özellikle mini demendeki özellikle ne fiyat mı 12 nin gereksiz büyük olması mı
Aralarındaki tek fark batarya kapasitesi ve boyut kardeşim
Lakin mininin ppi değeri daha iyi ben şahsen mini taraftarıyım hem önemli fark yok hem daha uygun mini al yanınada AirPods 3. Nesil at mis
Para sorunu yok 4 sene kullanıcam miniyi satabilir miyim sonra
Hangi Apple ın elinde kaldığını gördün😅(eğer sürekli apple cı değilsen korkma derim)
Ha tabi ki de senin kararın git teknosada vs.. bak küçük gelebilir sana deneyimle öyle al
Doğru hiçbiri kalmadı fena değil cebimde rahatsız etmez mini
Yani bence de al miniyi aradaki farkla da airpods alırsın ne bileyim işte kafanda bir şey olur gidip alırsın
Almam bir şey telefon ihtiyacım var sadece