Kulaküstü kulaklık alacağım, sizce kablolu mu almalıyım yoksa kablosuz mu? Kablosuz daha cazip geliyor çünkü pratik. Sizce? Öneriniz var mı? Bir de JBL markasını alacağım cok övüyorlar iyi midir kullanan varsa?
Güncellemeler
1 yıl
Guncel
Diyelim ki aynı marka model kulaklığın kablolu ve kablosuz olanı var. Kablolu olan daha iyi ve hızlı sesi iletir ama konfor olarak evet kablosuz daha pratik konforlu oluyor. Eğer oyun için kullanmayacaksan kablosuz alabilirsin. Sony tavsiye ederim
Dizi film muzik dinlemek için alacağım ama ayni zamanda spor yaparken kullanmak istiyorum. Sesi gec mi iletir cidden? Kablosuz almayi düşünüyorum ama dizi izlerken sesin gec gelmesi büyük sıkıntı olur
Geç olup da hissetmezsin bile o gecikmey ben yıllardır Sony kullanıyorum. Kablosuz ama tam kablosuz değil. Kolye gibi asıyorum boynuma hem kaybolma riski yok. Sony WI310C öyle olması lazım tam modeli. Ben çok memnunum müzisyen biri olarak tavsiye ederim.
Cevap
7Cevap
Kablolu daha iyidir kablosuzla uğraşılmiyor. Kablosuz alacaksan iyi bir sey için min. 2 3 bin çikarman lazim gözden
Cidden mi yaa jbl iyi diyorlar ama bilemedim. Bi de dizi izlerken falan ses geç gelir mi kaygısı oluştu bende
Kulak üstüde olur oyle sıkıntılar jbl de fazla pahalidır bluetooth kulaklik istiyorsan kulak içi al daha guzel ve daha ucuza gelir. Ben 3 4 ay önce aldim kZ kulaklik çok memnunum
Kulakici kullanamıyorum egzamam var o yüzden alıyorum zaten kulaküstü
O zaman en saglamı kablolu al ya bende de var senelerdir kullanıyorum hala taş gibi birde çok iyi bir marka bile değil ama bide sony nin kulaklığını almıştim kablosuz orjinal hatta bin liraya yakın vermiştim çöp oldu
JBL Kulaklık aralarında en iyilerinden biridir, alacaksan onu al veya Apple Airpods Pro.
Kanka paramız mi var apple alalim
Bütçene göre kulaklık var, Sony whch510 b kullanıyorum gayet de iyi şarj olarak
Kablolu da çalışabilen kablosuz kulaklık iyi seçim olacaktır.
Ben AirPods takılıyorum şu sıra tavsiye ederim
tabiki kablosuz
kulaküstü daha iyi
Kablosuz
En İyi Cevap