Nabarsınız bea dökülün bakalım. 💪🏻 Hadi galerinizdeki son görseli buraya atın. Ben kendikimi attım bile. 😎 Sıra sizde gençler 🥳
Dipnot: görsel atmayanın gözü yaşlı 🥲
Hadi bakalım pamuk eller klavyeye, tuşlara 🎈
Galerimdeki son fotoğraf bu, eve dönerken toplu taşımada çekmiştim; bilgileri yazmak zor olacağı için.
Şifasını bulur umarım 💪🏻
Sabahleyin kardeşime atmıştım motorundan yağ damlamış kontrol edip öyle yola çıksın başına is gelmesin diye uyarmıştım
Normalde atmam ama son fotonun bu olduğunu görünce atim dedim.
Arkadaşımın ödev hazırlarken çok yorgun olduğunu fark ettiğim anı çekmiştim bu gece :D
Cevap
92Cevap
@ğalalayis'e atmıştım.
Hangi oyun bu 😄
Gerçek hayatta olduğu gibi oyunda da dikkat ediyoruz 😬
Attım
arkadaşımın bebesi her beğeni bir maaşallah
Maşallah nazar değmesin ya 🧿
@KürkMantoluHayri iyice okudum öyle koydum😇😂
Reıs hosgeldın :) sen yokken sıtenıze yapılan tüm saldırıları bertaraf ettım bılgın olsun ayrıca doğalgaz faturanız gelmıs hassırrtı blackbord gecmıs olsun.. ayrıca açık büfe yıyıp KS ye yazdırdım. Ayrıca aracım serviste bana bı araba ayarlarsanız mutlu olurum sevgilerle..
Foto atmadın ama 🥲
Telı yanı aldımda artıslık yapmak gıbı olmasında uygulamadan gırıyorum resım atamadım.. kaldı kı en son Resmim spor sonrası cekıldım buraya atmam uygun olmaz.. hersey bır yana ortalıkta yoksun bu aralar almış olduğun maaşı hakettıgını düşünmüyorum her an sıkayet edebılırım ne dıyorsun?
Çekiniyorsan yüzüne bi emoji koy yeni doğmuş bebeler gibi nolacak 👻
Valla günahımı alıyorsun gece gündüz peşindeyim
Yok valla mandalin soydum yicen mi
Sen mandalinin kilosu kaç para biliyon mu
Ahhah az önce bir soruya cevap vermek için kendimi ekran görüntüsü almıştım iyi denk geldi😂
oh ne güzelim ne güzelim oh oh😂😂
Hakkaten maşallah sana ya 😻
Waaaww
Çok yakışıklı ve sert bir adamla gorselim var, bir maşallah alırım 😊🧿😇🎈🎊
Hep duygusallık hep romantiklik peşindeyim 🤭😅😍🌺
Ne güzel söylemiş ya 😍
Üzdü bu söz beni 🥲
Soru için şey etmiştim.. ama elim millete batıyor))
Süt mü içiyoruz 😄
Bir soru görseli için galerimde yanlış anlaşılmasın 😀
Oooo seksüketa 😄
🤫🤫
Soru için 😃🥰
Cool söz he
Soruda kullandım fjffj
Yes denk geldim 🤓 bu arada bana bi yazacak mısın beybi, iyi oldu yazdın buraya 😂
İletişim 💃😂
@Neveaşıkbiri yooo 🥲
Şimdi galatada bir meyhanede.
Aklım o zat-ı şahanede. 🎶
Boş nadir bulunur burası.😂
Yine bişeyleri beğenip wp kız konseyinden yakışıp yakışmayacağı yönünde onay almak için foto kaydetmişimdir ssbsh
Şahane olmuş 😍
Ayakkabı imalatçısı olunca böyle resimler bolca geliyor 😅
Baya ilginç bir model 😪
Buuu
Bu sözü bir yerde daha görmüştüm 🤔
Olabiler hayrella🤣
Ortam şa-ha-ne! 🥰
Bunu indirmiştim
Diyarbakır değil mi burası 🙌🏻
💯 🧠
Ne oyunu bu 😄
Sallamasyon 😅
İki taraftan da görsel sıkıntısı var bende. Görüşlere görsel yüklenmiyor şefim, sadece sorduğum soruya ve anlık kamera çekimi görseller yükleniyor :/ galerimde en son sorduğum sorunun görseli var xd
Erbatur Hocanın özlü sözlerini de mi klip yapmışlar 😂
Sen o sorunu ksye yaz bence. He podcast yapmışlar 😄
Yazdım. Çok nazikçe teşekkür ettiler sen şimdilik ses etme biz ayarlıyoruz dediler ajsjd
En İyi Cevap