İnternet & Teknoloji Oppo mu samsung galaxy A32 mi ? pkjkm Takip Et Xper 1 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 cok kararsiz. kaldim ya lutfen samsumg j2 Şu an kullaniyorum 8 yildir Oppo mu samsung galaxy A32 mi ? Cevapla 9 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
__JustYou__ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 77% 1 yıl Günlük kullanım için mi oyun için mi yoksa ağırlık olarak güzel resim çekmek için mi telefon alacaksın 0 2 Yorumla pkjkm 1 yıl gunluk icin kamerasida guzel olsun yani cok sosyal medya bagimlisi degilim Yorumla __JustYou__ 1 yıl Samsung günlük kullanım için uygun ama oppo veya poco x3 pro öneririm her ikiside mükemmel Yorumla
ÖzlemŞmvrdi Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 94% 1 yıl Alkol, Uyuşturucu birde OPPO gardaşş uzak durun hayatınızı sever 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Oppo aldım çok memnunum şahsen Samsung bir daha asla kullanmam 0 2 Yorumla pkjkm 1 yıl ya cok. kararsizim. iste Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Şarjı iyi gidiyor, arayüzü çok hızlı, hızlı şarj özelliği var kamerası muaazzam reno5 lite benim ki model olarak işimi fazlasıyla görüyor zaten bir burada takılırım ben😂 Yorumla
norton360 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 95% 1 yıl cihazdan beklenti nedir 0 2 Yorumla pkjkm 1 yıl ya sarzi iyi gitsin cok kasmasin beni 10 sene gotursun bide guzel resim ceksin Yorumla norton360 1 yıl samsung a32 fazla fazla işini görür. Yorumla
burhandeja15 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 541 cevap paylaştı. iPhone’dan şaşma iPhone al 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Günlük kullanım için mi oyun için mi yoksa ağırlık olarak güzel resim çekmek için mi telefon alacaksın
gunluk icin kamerasida guzel olsun yani cok sosyal medya bagimlisi degilim
Samsung günlük kullanım için uygun ama oppo veya poco x3 pro öneririm her ikiside mükemmel
Alkol, Uyuşturucu birde OPPO gardaşş uzak durun hayatınızı sever
Oppo aldım çok memnunum şahsen Samsung bir daha asla kullanmam
ya cok. kararsizim. iste
Şarjı iyi gidiyor, arayüzü çok hızlı, hızlı şarj özelliği var kamerası muaazzam reno5 lite benim ki model olarak işimi fazlasıyla görüyor zaten bir burada takılırım ben😂
cihazdan beklenti nedir
ya sarzi iyi gitsin cok kasmasin beni 10 sene gotursun bide guzel resim ceksin
samsung a32 fazla fazla işini görür.
iPhone’dan şaşma
iPhone al
Samsung derim Oppo bilmiyorum
Redmi
Samsung
samsung galaxy A32