ya kusura bakmayın anlayamadım yani şimdi ben ona sms atsam karalistede sms var diye bildirim falan mı gidiyor apple kullanıcısıyımda mahzur görün lütfen yoksa karalisteye kendi bakarsa mı görebiliyor
numaranızı engellemıs yanı mesaj atamazsınızı ama bildirim gider ona evet görür ıphone harıc diger telefnalrda engelli telelfonalrdan gelen mesajlar görünür
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Mate 10 pro ve p40 lite kullanıcısının, SiZinki Hangi modeli
beni bir arkadaşım normal aramadan engelledide sms atıp ulaşmam gerekiyor ben ona sms atsam benim attığım mesajı görür mü bakabilir misiniz rica etsem
Engellenen aramalar ve Mesajlar farklı bir yere düşüyor, Sadece oraya girerse görür
nasıl yani apple kullanıcısıyımda mahzur görün ben ona sms atsam görebiliyor mu yani bildirim gider mi ona
Ekranın sağ üst kısmında engellenmiş el işareti çıkar, Merak ederse okur, okumazsa direkt açmadan siler
Evet kullanıyorum
beni bir arkadaşım normal aramadan engelledide sms atıp ulaşmam gerekiyor ben ona sms atsam benim attığım mesajı görür mü bakabilir misiniz rica etsem
Evet görür ama kara listede görür. Bakmak isterse tabi
bildirim falan gider mi sms geldi diye yoksa kendi bakarsa mı olur bu
Bildirim gider evet
ya kusura bakmayın anlayamadım yani şimdi ben ona sms atsam karalistede sms var diye bildirim falan mı gidiyor apple kullanıcısıyımda mahzur görün lütfen yoksa karalisteye kendi bakarsa mı görebiliyor
kullanıyorum
beni bir arkadaşım normal aramadan engelledide ona sms atsam ulaşır mı yardımcı olursan çok seivinirim
ulaşır kara liste mesajlarından ama okurmu bilmem
bildirim gidiyor mu çok önemli benim için
bildirim ayarları açıksa gider kapattıysa gitmez ama engellemişse mutlaka okuyodur
sorrrrrrrrrrrrrrrr
numaranızı engellemıs yanı mesaj atamazsınızı ama bildirim gider ona evet görür ıphone harıc diger telefnalrda engelli telelfonalrdan gelen mesajlar görünür
görebilir yani değil mi yksa kendi bakarsa mı görebiliyor
Ben kulanıyorum