Samsung'un bir telefonunu aldım taksidi faturama yansıyacak ama cihaz aşırı yavaş ve kaç kere dondu. Daha 2 günde böyleyse biraz kullanımda kim bilir nasıl olur. Yani memnun kalmadım cihazdan. Yasal olarak iade hakkım var mı?
Şikayetvar'dan yorumları okudum bir çok kişi bu durumdan muzdarip. Hepsi bayilerin cihazları geri almadıklarını TürkTelekom'un da ilgilenmediklerini söylüyorlar. Nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum. Tüketici Mahkemesine başvursam sonuç alabilir miyim, süreç uzun sürer mi ya da lehime sonuç verirlerse sonuç ile hemen iade edebilir miyim, bilgisi olan arkadaşlar var mı?
Şikayetvar'dan yorumları okudum bir çok kişi bu durumdan muzdarip. Hepsi bayilerin cihazları geri almadıklarını TürkTelekom'un da ilgilenmediklerini söylüyorlar. Nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum. Tüketici Mahkemesine başvursam sonuç alabilir miyim, süreç uzun sürer mi ya da lehime sonuç verirlerse sonuç ile hemen iade edebilir miyim, bilgisi olan arkadaşlar var mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
14 gün içinde yasal iade hakkın var ve eğer iade almazlar ise cihazın alındığı tarihten itibaren 14 gün içinde tüketici mahkemesine başvuru yapmalısın.
İşte hakkımız varmış ama dediğim gibi okuduğum yorumlarda herkes bayilerin geri almadığını söylüyor ve eski yorumlar bile duruyor anlaşılan kimse olumlu bir sonuca ulaşamamış.
Sanırım cihaza sim kart takılmamış olması gerekiyor iade almaları için
Cihaza sim kart takmadan cihazı nasıl kullanacağım da ve sorunlu mu değil mi anlayacağım ki? :) Zaten cihazla birlikte yeni hat aldım çocuk kendi taktı hemen orada sim kartı.
Sim kart takıldığı zaman 2. el katögerisine giriyor cihaz o yüzden.
Ben de alacaktım övgüler yağdırdılar bi de o kadar. İyi ki almamisim
Valla şikayetvar da türkTelekom hakkındaki yorumları bi oku zaten dua edersin.
İyi denk geldi bunu gormem teşekkürler 😁
Modellik ne
Samsung A02. Uygun bir telefon öyle çok büüyk beklentileirm yoktu zaten ama bu kadar da kötü olacağını tahmin etmiyordum. Çok yavaş, kasıyor, bazen donup kapanıyor. Daha 2 gün oldu şimdiden böyleyse.
A serisi düşük modeli A 32 a 52 iyi
6 Ram 2 . ghz işlem ci olması lazım Ram yüksek olursa kasma olmaz
Dediğim gibi bunun farkındayım zaten ama daha ilk günden de donma kasma yapmaz yani bir telefon. Çin malı telefon almadık ya en nihayetinde Samsung
3500 tl den aşağı iş görür telefon yok
Annem telefon aldım a32 iyi
Ayıplı malda iadesi var