Kiralik daireden saglik sebeplerinden dolayi cikacagim ve vodafonela 2 yillik altyapisiz internet taahhudum var bunu iptal ettirmek istedim ancak 735 tl cayma bedeli cikti her ne kadar bunu sonradan tuketici hakem ve mahkemesiyle alabilirsemde bunlarla hic ugrasmak istemiyorum. Direk altyapili yurda kendi internetimi tasimak istiyorum altyapili oldugundan hem hiz hem fiyatinda iyilesme olacak peki bunu özel yurda yapabilir miyim yurt muduru kabul eder mi ki? Nasil ikna edebilirim bunu ona?
Kiralik dairemdeki altyapisiz taahhutlu interneti gececegim altyapilu ozel yurda nasil baglatabilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Peki bunlari vodefona sordun mu
geçen sözleşmeyi feshedicem başka yere geçeceğimden dedim onlar cayma bedeli çıkar ddediler nakil yapın demişlerdi bende bugün düşündüm bunları. Onlar için hiç sorun olmaz sonuçta müşteri her türlü parayı ödeyecek altyapı oluğundan daha az ödeyeceğim ama cayma edelinden iyidir ki bu altyapının vodafone la ilgisi yok onlar hizmet verici altyapıyla alakaları yok bence esas sorun yurt müdürüyle.
Yurt muduru bence takmaz... sonucta yurdun internetini de kullanmiyorsun isine bile gelir
bencede yarın bi arayıp konuşucam bakalım ne diyecek. Vodafone hallolur gibi sonuçta hizmetten caymıyorum yerimi değiştiriyorum haklı gerekçeyle.
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!