İnternet & Teknoloji Lütfen yardım. Twitter da yanlışlıkla liseli videona denk geldim anladığıniz tarzda. Şikayet ettim ama bende gördüğüm için? Jccncnc Takip Et Xper 2 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Gördüğüm için başım belaya girer mi. Yardım. Malezya tarafından çok takipcili bir sayfa paylaşmış. Lütfen yardım. Twitter da yanlışlıkla liseli videona denk geldim anladığıniz tarzda. Şikayet ettim ama bende gördüğüm için? Cevapla 6 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
_Slash_ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% 1 yıl Şikayet edebilmen için görmen lazım zaten sorun olmaz. 1 1 Yorumla Jccncnc 1 yıl Dayı 20 bin kişi izlemiş zaten de korktum yine Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Vay serefsizler.Link atar mısın şikayete abanalım kaldırılsın. 0 1 Yorumla Jccncnc 1 yıl Link almadım dayı. 20 bin kişi izlemis Yorumla
Ahmeht Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 yıl Gizlisekmeden bile olmaz ama şikayet ettiysen sorun olmaz Bilmiyorum hic işim olmazTwitırla 0 5 Yorumla Jccncnc 1 yıl 20 bin kişi izlemiş zaten hindistan mi Malezya mi ne ordan paylasmislar Yorumla Ahmeht 1 yıl Gizli sekmeden mi izledin Yorumla Jccncnc 1 yıl Yok normal Twitter uygulaması Yorumla Ahmeht 1 yıl Kendi hesabınla o zaman hesabını kapat gözükmez dostum ortalık zaten karışık umarım bişi olmaz sile biliyorsan sil bilmiyorum twtr ortamını hiç Yorumla sicakcikolat Yeni 1 yıl Ya ben Twitter'dan izliyorum hep ne sorun olcak ki çok saçma Yorumla
sicakcikolat Takip Et Xper 1 Yaş: 24 1 yıl Anlamadım nolcak goruncr 0 3 Yorumla Jccncnc 1 yıl Reşit olmayan videosu diye eve polis gelirse diye ,😂 Yorumla sicakcikolat 1 yıl Yok artikk Yorumla Jccncnc 1 yıl Çok pinpirikliyim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Şikayet edebilmen için görmen lazım zaten sorun olmaz.
Dayı 20 bin kişi izlemiş zaten de korktum yine
Vay serefsizler.
Link atar mısın şikayete abanalım kaldırılsın.
Link almadım dayı. 20 bin kişi izlemis
Gizlisekmeden bile olmaz ama şikayet ettiysen sorun olmaz
Bilmiyorum hic işim olmaz
Twitırla
20 bin kişi izlemiş zaten hindistan mi Malezya mi ne ordan paylasmislar
Gizli sekmeden mi izledin
Yok normal Twitter uygulaması
Kendi hesabınla o zaman hesabını kapat gözükmez dostum ortalık zaten karışık umarım bişi olmaz sile biliyorsan sil bilmiyorum twtr ortamını hiç
Ya ben Twitter'dan izliyorum hep ne sorun olcak ki çok saçma
Neden başın belaya girsin ki
Anlamadım nolcak goruncr
Reşit olmayan videosu diye eve polis gelirse diye ,😂
Yok artikk
Çok pinpirikliyim
bir şey olmaz