Arkdsm erkek arkadaşından ayrıldı ona bakcak yeni birini bulmuş galiba daha doğrusu bakacaz ardımcı olmaya çalışıyorum benim kullandigim bi uygulama var di ama artik calismiyoo lütfen yardımcı olun sadece bakıcaz?
Instagram gizli profilleri görme uygulamasi var mı?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Webpostegro var onu kullan
Bulamadım link atarmsn
www.webpostegro.com
Fake hesaptan giriyoruz çalışıyo degilmi bütün hesapları aciyoo
Evet evet çalışır sadece girdiğin hesabın arkadaşların da bu uygulamayı kullanan varsa görebilirsin
Siteye girmiyo hata verdi
Sitede problem olabilirmi
Site evet biraz problemli bir de Google Arama kutusuna webpostegro yaz çıkan siteye gir öyle dene ya da daha sonra dene sürekli bir sıkıntı olabiliyor
Lilipostegro uygulaması var
Lili var sadece onumu diyosun calismiyo o bizde
Yeni güncelleme geldi. En son sürümünü yukleyin. Artık su anda hangisiyse. O zaman çalışır
var hatta sitesi var
Bizim istediğimiz bütün hesapları açan bir uygulama veya site varsa bildiğiniz atabilir misiniz link rica ediyorum onun hesabına girmiyor Google Play'deki uygulamalar çalışmıyor
buradan veremem yasak zaten ayrıca benim kendi yazmış oldugum bir sistem var onunla görüyorum ben
Bu siteden kesin giriyormu hepsine ona göre bakcaz bazıları hesapları caliyoo
Yanı açılıyor kesin ona göre bakalım bu 3. Fake hesap
siz bilirsiniz
hacker arakdaşım va ryazışma bile görüyor
Hangi uygulama olduğunu sorabilir misin lütfen
haha saçmamla hackerlık öyle uygulama ile olan şeyler değil :D
Tamam ben uygulama sandım sjsbdv
çok zordur hackerlık sitesen yaptırırısnda öyle keyfi uğraşmazlar
Lili
Calismiyo bizde onun hesabi acilmiyo her hesabi açan bi uygulama olması lazim
Anladım. Lili acmiyorsa diğerleri de açmaz. Çünkü algoritma aynı. En az 50 takip ya da takipçi, bu takip ya da takipcilerden en az birinin bu lili ya da diğerleri gibi uygulamaları kullanması gerek. Sen şimdi lili kullanıyorsun varsay, o kişiyle arkadaş olursan profili görebilirsin. Yani taktiği değiştirin. Gerçek bir kız bulun liliyi kullansın. Ve profiline bakmak istediğiniz kişiyi eklesin. Daha sonra lili açar profili.
Yok kesinlikle kız hesabi kabul etmez başka bi yol bulmak lazım hackerler hesap çalıyı biz gizli profil goremiyoz yaa olcak iş degil
Beni takple ben takp eder senin istediğin bilgiyi veririm. Gel.
Androidden ya da bilgisayardan var google da yaz
Bitane var bazi bazi hesaplari acmiyo yani onun hesabina giremdik lili uygulaması
Evet ordan bakılıyor