İnternet & Teknoloji İmei aktiflik sorgulama nerden yapılır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Telefonum açık mı kapalı mı nerden öğrenirim İmei aktiflik sorgulama nerden yapılır? Cevapla 4 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
themamba Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 59% 1 yıl Boşuna sorgulama. Telefonu kullanıyorsundur. Ne zaman mobil şebeke gitti mi o zaman kapanır. Marka model nedir. Xiaomi mi 0 14 Yorumla Soran 1 yıl İphone 11 pro model ama bana kapanıcak diye mesaj gelmedi Yorumla themamba 1 yıl Ne zaman aldın telefonu Yorumla Soran 1 yıl 1 seneyi geçti Yorumla themamba 1 yıl Yurt dışından mı geldi telefon Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla themamba 1 yıl 360 gün e çıkarıldı kayıtsız kullanma süresi normalde Yorumla Soran 1 yıl Kayıt yaptırmıştım bir kaç ay önce Yorumla themamba 1 yıl Ne kaydı yaptırdın kaç para ödedim Yorumla Soran 1 yıl Kaplıydı tel Açtırmışlardı tam bilmiyorum bende Yorumla themamba 1 yıl Açtılarsa sıkıntı yok ama kısa süreli açmış olabilirler Yorumla Soran 1 yıl Aynen bir iki ay kullanırım diye Yorumla themamba 1 yıl Normal de devlete 2000 müdür yatıyorsun kayıt altına alıyorsun sınırsız kullanıyorsun. Yorumla Soran 1 yıl Telefoncuya gidiyim olmadı öyle yaptırırım Yorumla themamba 1 yıl Telefoncular kaçak kayıt yapıyor 1 - 3 aylık kaçak 1 senelik kaçak onun fiyatı yüksek tabi. En iyisi resmi kayıt yaptır kullan Yorumla
Onuradr Takip Et Master Yaş: 33 , eic 41% 1 yıl Merhabalar, e-devlet girip imei sorgulama yazın. İlk çıkan yere girin. 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Kayıt dışı diyor ama bana mesaj gelmedi Yorumla Onuradr 1 yıl Mesaj gelmiştir. İmkanı yok. Senden önce bunu kullanan oldu mu Yorumla Soran 1 yıl Abim kullanıyordu şimdi kontrol ettim gelmemiş gerçekten Yorumla Onuradr 1 yıl Abinize gelmiştir. Ben bu sektördeyim. Hattı takan birisine elbet düşer o mesaj. Bir istisna var telefon kapalı olur. O gelen mesaj gitmez gönderilecek kişiye. Kısaca devlet kabahatli asla değil. Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum ya acaba telefonla ilgili bir sıkıntı mı imei dışı Yorumla Onuradr 1 yıl Telefon yurt dışı tek sorun sizsiniz. Telefon imei kayıtlı değilse telefon ne yapsın. Yorumla
Ahmetcann54 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Btkya sorgula 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Kayıt dışı diyo Yorumla Ahmetcann54 1 yıl Bitmiş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Boşuna sorgulama. Telefonu kullanıyorsundur. Ne zaman mobil şebeke gitti mi o zaman kapanır.
Marka model nedir. Xiaomi mi
İphone 11 pro model ama bana kapanıcak diye mesaj gelmedi
Ne zaman aldın telefonu
1 seneyi geçti
Yurt dışından mı geldi telefon
Evet
360 gün e çıkarıldı kayıtsız kullanma süresi normalde
Kayıt yaptırmıştım bir kaç ay önce
Ne kaydı yaptırdın kaç para ödedim
Kaplıydı tel Açtırmışlardı tam bilmiyorum bende
Açtılarsa sıkıntı yok ama kısa süreli açmış olabilirler
Aynen bir iki ay kullanırım diye
Normal de devlete 2000 müdür yatıyorsun kayıt altına alıyorsun sınırsız kullanıyorsun.
Telefoncuya gidiyim olmadı öyle yaptırırım
Telefoncular kaçak kayıt yapıyor 1 - 3 aylık kaçak 1 senelik kaçak onun fiyatı yüksek tabi. En iyisi resmi kayıt yaptır kullan
Merhabalar, e-devlet girip imei sorgulama yazın. İlk çıkan yere girin.
Kayıt dışı diyor ama bana mesaj gelmedi
Mesaj gelmiştir. İmkanı yok. Senden önce bunu kullanan oldu mu
Abim kullanıyordu şimdi kontrol ettim gelmemiş gerçekten
Abinize gelmiştir. Ben bu sektördeyim. Hattı takan birisine elbet düşer o mesaj. Bir istisna var telefon kapalı olur. O gelen mesaj gitmez gönderilecek kişiye. Kısaca devlet kabahatli asla değil.
Bilmiyorum ya acaba telefonla ilgili bir sıkıntı mı imei dışı
Telefon yurt dışı tek sorun sizsiniz. Telefon imei kayıtlı değilse telefon ne yapsın.
Btkya sorgula
Kayıt dışı diyo
Bitmiş
İnternette kodları var